hatundan başka bişi alınmaz ordan bul ordan sağlam bi hatun kap gel gümrük derdi yok bişiyi yok masrafsız hemde :)
Printable View
hatundan başka bişi alınmaz ordan bul ordan sağlam bi hatun kap gel gümrük derdi yok bişiyi yok masrafsız hemde :)
Bencede bi brezil hatun iyi olur :D
tabiki kahve alınır :)
Kahvenin anavatanından...
Güzel güzel bi kahveler aldıralım bakalım ozaman:)
abıne slm mk1 palio ıcın bana ındıglow gosterge bırde angel far gonderırse super olur:)
İlk önce kendisini 14 saatlik bi uçuş bekliyor, umarım uçak yolcugulugundan sıkılmıyordur :) Tabi thy ile direkt uçuşla gidecegini varsayıyorum. Sao Paulo aklımızdaki Brezilya tarzında bir yer degil, şehir yapısı itibariyle Ankaraya benziyor, daha çok iş yogunlugu ile meşhur. İberapuera gerçekten güzel bir bölgesi, oldukça büyük bir park var bu bölgede; New Yorktaki central park'a eş deger sayılır. Santa Cruz bölgeside oldukça hareketli yanyana alışveriş merkezleri vs. var. Küçük küçük kafeler var yol kenarında oldukça keyifli yerler ucuz bira içip brezilya liginden maçlar izleyebilir :) Yalnız dikkat kimse bir gram ingilizce bilmiyor :)
Şehir merkezindeki katedrali mutlaka görsün ama şu anda bölgesini hatırlayamadım. Taksiciler çok güvenilir; İstanbuldakiler gibi degil.
Gece hayatı oldukça hareketli, benim en favori mekanım Azucar. Bir latin dans klübü, eger latin danslarından anlamıyorsa hiç sorun yok çünkü bayan garsonlar gelip sizi dansa kaldırabiliyor. Buradaki insanların anlayışları çok farklı, inanılmaz güzel bi bayan gelip sizi dansa kaldırıyor biraz dans ettikten sonra teşekkür edip sizi bırakabiliyor. Defaeten yaşadım :)
Şehir biraz pahalı, özellikle marketler felan. Ama yeme içme o kadar degil, mutfaklarıda garip bir biçimde bizimkine çok benziyor.. Kültürleride öyle, saygı vs. çok önemli.
Sanırım bu kadar yeterli aklına gelecek bişe olursa pm atabilirsin.
guzel anlattın valla şimdi gidesim geldi =)
yalnız sao paulaya angara dedin ya aklıma enka geldi direk dönen e30lar felan sougudum bi anda :D
bogota yada ugrasın keyıflı bır yer :D
Brezilya aslinda gercektende endustriyellesmis bir ulke. Cogu zaman unutulup gidiliyor.
Corbeau ve recaro koltuklari, vede bir cok BMW, Mercedes, Audi, VW gibi arabalarinin iclerinin yapildigi ulke Brezilya dir.
Brezilyan marka bir kac turbo da var hatta.