la cevap veriyosun dahada konusuyosn bak defol git akşam akşam delitme insanı. sana arama motorunuda gösterdik link attım ya daha ne yol gösteriyim azını topla
Printable View
sen daha ilk mesajında ti ye alıyorsun ama adamın konusunu ilk başta öyle edepsizlik yapsa bende saldırırım ama haklıyken haksız duruma düşen o değil sizsiniz direk ti ye alınmaz niyetini bilmeden he de geç bişey kaybetmezsn hırısınızı milletten mi alıyosunuz napıyosunuz anlamıyorum neyse eyv :)
en hızlısı benimki...
tamam bilader senin burası takıl burda öğrenmene bak ben ezeli izlicem tadımı bozmayım.
en hızlı Sİ erkut bladerk kardeşimizde...
Ben 3 yıldır buradayım tt forum adabını hatırlattığın için öncelikle teşekkkür ederim..
Sonrasında adam konu açmış.adamla makara yapılıyor zoruna gidiyor ve ondan sonra oda edepsizleşmeye başlıyor.bak direk ahlaksızlık yapmış demiyorum makaraya alınmış ondan sonra kızıp oda parlıyor.Anladın dimi söylemek istediğimi o kadar zor bişey değil a adamı konu açmış diğer harfler .aşşak geçmiş a da sizmisiniz ulan .aşşak geçen diye saldırmış şimdi nasıl :)
....................
bu konunun sonunda kan çıkar :D
kilit nerde kilit :D
aman baba gecen okan kardeşim bı b16rex vıdeosu koydu bursada mıllet bırbırını kesecek yemın ederım , sormayın bööle sorular şu anda otobanda bırbırlerını doğruyolar ezel olmasa dogrananlardan bırı bendım ahsuha :D :D
konu pert oldu... :D :D
RANTHOR nirdeeeeeeeesiiiiinnnnnnnnn :D :D