gerçekmi bu şakamı :S
Printable View
gerçekmi bu şakamı :S
Şimdi neresiyle pazarladığı kadınlarla fantezi yapar bilemeyiz artık çok iyi olmuş.
İyi kasadaki adam silahı yukarı değil aşağı doğru tutmuş. O sinirle bile onu akıl edebilmiş.
dızılerın etkısı var galıba en son fatmagulun sucundan sonra artan tecavuzler ve dun sekızın yaptıları bakalım persembe gunu kurtlar vadısınden sonra mıllet ne yapar bu kadar mı hayal dunyasında yasıyorlar bence bu adamın baska bır derdı vardı
ohaaaaa,yazın tatilde 1 hafta burdan bira aldıydık geceleri,vay anasını yaa g.te gelmedik iyiki.
Sakat kalması gerçekten sevındırıcı fakat öyle bir toplum olduk ki iki tane dizi izleyen bıçağı,silahı vs kıçına koyan delikanlı olmaya başalıyor.Biri ezel oluverıyor biri Polat biri Memati vs.vs. aq o kadar mı boş zihinleriniz varda bunların gerçek hayatta yapabileceklerini düşünüyorlar.Sonra olan masum vatandaşa oluyor. Keşke ve inşallah diyorum ki böyle düşünüp,davranan boş kafalı eşkıyaların sonu hep böyle olur yada hep böyleleri birbirini bulur ve temizlerler.
ıt ıtı agırlar kımbılır ne *** yedıde lavuk ıcerı daldı. musterının calısanın gırtlagını ne dıe kesıo onu anlamadım o.ç. gıt kımınle hesabın varsa onunla gor. allah gostermesın hepımızın basına gelebılır. ıste kım vurduya ya da *** yoluna gıttı dıe buna denır. ıyı kı bırsey olmamıs
kesinlikle bunu ayık kafayla yapamaz...
çivisi çıkmış bu memleketin diye boşuna demiyorlar..
bu hırsız olsa direk girer girmez böyle bişe yapmaz.daha öncesinde mutlaka bişe olmuştur.oladıysada ne olursa olsun silahla vuran adamın suçu yok bence.nefsi müdafa. ama herzaman içn bir neden vardır.ölene değil öldürene soracaksın....
olan dayıyda oldu dayı gidip ceza yatacak
bu ne ya off cok kötü oldum
Yazık yha insanlarda Allah korkusu kalmamışş..
resmen canlı katlıyam ızledım vay be neler oluyormusta ulkemızde haberımız yokmus
la adam counter oynuyo la resmen vay anasını:eek:
Şerefsiz insafsız p. Nasılda yapıyorlar bunu dükkana girer girmez sorgusuz sualsiz adamın boğazını kes.
Denilecek hiçbirşey yok
kolalar patlamış Allahdan.yoksa çalışan kevgire dönerdi