gercekten guzel araclar ama resmen ekonomi sınıfıymıs yahu.. hayırlısı olsn.
Printable View
gercekten guzel araclar ama resmen ekonomi sınıfıymıs yahu.. hayırlısı olsn.
NMR 35 Gerçekten piyasada bulabileceğin en temiz en nadir 1.6 16v lrdan biri hem km si hemde diriliğiyle hatta belkide en temizi...eğer düşünüyorsan kesinlikle doğru bi seçim.Okuduğum kadarıyla hiç olumusz yorum yok heleki böyle bir sitede satarkende hiçbir sıkıntı yaşamazsın.Kapı değişikliği canını sıkıyorsa serviste direklere masbiyellere baktır onlardada hiçbir skıntı en ufak boya yok die biliyorum.Sonuçta civatalı parça sök tak.Hiç bi sıkıntı olmaz
Hepimiz güzel şeyler yazdık ama alıcı arkadaştan ses çıkmıyor kaç gündür.
Ben mesela artık alışkanlıkmıdır nedir eski galericilerden olduğumuz için hep 30 tl alırım aracıma benzin. hep ışık yandığında alırım ki ışık yanık çok çok 3-5 km gezerim bulunduğum muhitte benzinci çok. ışık yanık 30 tl aldığımda toplam 125-130 km yol yapıyorum şehir içi. buda 10 tl ile 40 küsür km yapar hadi sen 45 dedin ben 50 tl yakıt diyeyim yapacağım km 200 km olur. senin belirttiğin rakamda haeln bir uçurum var ve mantıklı değil.
mesela dersinki hangi tabiri kullanırsan artık 1 top, 1 çizgi, 1 kertik, ilk çizgi dedir ibre ve sen 45 tl almışsındır. o zaman dediğinde haklısındır. çünkü ışık yanmadan benzin aldım dedin
Aracı almayı çok istiyorum..ama içim rahat etsin diye usül geregi baktırmak istiyorum.
Lanet olsunki ne bir arkadaşım ne bir akrabam var istanbulda..Ablam var sadece oda avukat anlamaz bu işten ..
Ne yapacagımı bilmiyorum gerçekten..
Söylenenlerin aksine bir şey çıkmazsa bu hafta almaya gidiyoruz inşallah..
Haydi hayırlısı
Hangisini almayı düşünüyorsunuz?
Ben sana herşeyini yazdım. geldiğinde başka bir araba ile karşılaşmayacaksın. mesela bugün uzaktan kumandası bozuldu. merkezi kilit açıp kapamıyor yarın ona baktıracağım. nasip derler ya :)
NMR 35 çok yakın arkadaşımın aracı gelip bakarsın zaten aynı resimlerde görüldüğü gibi aynı tertemiz bi araç..
diğer mavi de çok temiz duruyo. sen bence kafana koy kesin alcam de. o kararla gel istanbula. 2 sinden biri mutlaka kafana yatar alırsın dönersin ;) 2 side pırıl pırıl tertemiz araçlar.
Kısmetse 34 NMR 35
aracı yakından görmüştüm maşallah diri duruyor.araç hakkında bilgide edinmiştim kimseden kötü duymadım hatta kaçırmayın denilmişti.k4m bu kasalarda ayrı bir dünya.
en önemli etkende km si.inan 100binlere gelenlerin bir çoğunda kapılardan gelen seni bitiremiyorsun.sunroof lu alırsanda kötü yollarda açma derim.
NMR'de daha öncedende yazdığım gibi gayet güzel araç. herşey senin beğenine kalmış. herşeyin hayırlısı olsun. İstanbula geldiğinde mümkünse banada uğra bir çayımı iç sohbette ederiz nmr'yi bende tekrar görmüş olurum ;)
Yasin'e sormayı unuttum telefonda..Küçükçekmeceye yakın hangi renault servisleri var ?
Abi merkezi kilit demişken..Benim araca zamnında alarm takmışlar ben alırken beyni yoktu kumandası da..Megafonu kabloları vs. vardı..Merkezi kilit tuşuna bağlı olan kablo tesisatını sol marşbiyel kısmından giden kablo tesisatına bağlı olan kablolaranı söktüm temizledim arındırdım araçtan..Ama anahtartan kilitleyince sadece tek kapı kilitleniyor..Yani aracın anahtarlı merkezi kiliti iptal..Bunu nasıl düzeltebilirim ben..Şoför kapısında da mı kablo vs.. vardır acaba arındırılmamış..Ayrıca sol kapı döşemesini sökmek istedim ama baya bi sabit duruyordu sanki orjinal silikonlu gibi geldi..Kırıp dökmeden indirmenin puf noktaları warmı?