arkadaşlar her şımarık şarkısı çalınca bu adam aklıma geliyor varmı hatırlayan![]()
arkadaşlar her şımarık şarkısı çalınca bu adam aklıma geliyor varmı hatırlayan![]()
Bundan sonrada marketing çıkmıştı. Arkadaş zoruyla gittim bürolarına. Anlattıda anlattılar. İki soru sormuştum, neye uğradıklarını şaşırmışlardı. Kem küm...eee.. çok tebrikler, çok mantıklı soru sordunuz. Ben bunu daha yetkili abilerime sorup öğrenicem demişti.![]()
Aslan dayım benim
o inanılmaz sevimli fizik o çeket , egzotik dans , arkadaki mutlu yıllar çelenk i
kapıda lamborghiniler samuray kılıcı ile pasta kesmeler
eskiden insanlar mutluymus be![]()
Adam adam
Bu milleti bir güzel becerdi tahliye oldu
Jetfadıl 1 bu reyisde 2 dir
Müstehak katagorisindedir
Yeniden yaparlar inşallah![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Çok takdir ediyorum ben bunları...
Bu herif, jet fıdıl falan..
Durup durup çakıyorlar beyinsiz sürüsüne
jet fadılın o kdr olayından sonra esenler otogarının orda çakma altın kaplı hotelden de nası caktı millete onu anlamadım.![]()
)
Vay be adam cezaevinde midesine kelepçe taktırmış![]()
Dikkat! Titancı Kenan Şeranoğlu aramızda
tekrar aramızda ve kilo vermiş kendisi ve tekrar yeni bir oluşumla bu sefer marketing ten faydalanıyorbence bu işlerin prensi gurusu dur kısa yoldan zengin olma hayali kuranlarında ibret alması gereken bir insan kaç senesi hapiste geçti şaşa lüks bir yere kadar...lambo suda antalya da uzun bir süre yattı sonra icra dan ihaleyle satıldı
akrabasını bile kandıranını gördüm ben bu sadet zincirindebende direkten dönmüştüm ama varya o nasıl bi kızlardı anlatamam hepsi kalem hepsi tornadan çıkma gibiydi
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
O zamanlar daha bebeydik hayal meyal televizyonda görürdük ne günlerdi beeea
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Şinasinin amcası galiba.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)