arkadaşlar dostlar bendeki si için vti koltuğu düşünüyorum önler uyuyorda arka koltuklar uyuyormmu yada nasıl bi işlem gerekiyor bilgisi olan varmmı rica etsem yardımcı olurmmu yarı değiştiricem koltukları........![]()
arkadaşlar dostlar bendeki si için vti koltuğu düşünüyorum önler uyuyorda arka koltuklar uyuyormmu yada nasıl bi işlem gerekiyor bilgisi olan varmmı rica etsem yardımcı olurmmu yarı değiştiricem koltukları........![]()
VALLA KARDEŞİM ÇOK DUA EDİYORUM OTURSUN DİYE YARIN BAŞLAMADAN Bİ YOKLAYIM DEDİM BELKİ BİLMEDİKLERİMİZ VARDIR BAŞIMIZA GELMEDEN ÇÖZÜM YOLU ARAYALIM :d
Foruma üye Füme Renkte EG Sohc Vtec 'i olan bir arkadaşımız var. Onun aracında ön-arka olarak görmüştüm.
eski aracim direk uyar sadece alt ortaya koltuklarin katlanmasini istiyorsaniz orjinal gibi 2 tane L ayak yapip takiyorsunz.
bence taktıktan sonra kafalık kullanma ama çok kötü gösteriyor kafalıksız çok daha ii duruyor.
utku selamoğlu
aynen arka kafalık takma + görüşüde engelliyebiliyor...
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
butun tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim şimdi içim çok rahat. bende zatek dikiz aynası yok onun için kafalıkları çıkarmayada derek yok![]()
eksi yönü su olucak senin için oturma pozisyonun bozulucak si ın kendi koltukları baya alçak bi pozisyonda oturmanı saglarken ek koltuklarını takınca eskiye göre baya yüksek bi pozisyonda oturucaksın içerde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)