Evet mesela Muştu abide vardı turuncu si komple fiber :D :hahaha:
Printable View
hahaha aynen kendime hakaret sayıyorum o yorumları :D dünyanın parasını döktük emeğini verdik o zamanlar ağzı açık bakanlar şimdi başımıza keichi kesildi :D :D
2008 deki kırmızı megane iç geçirerek baktım halada kötülemem haksızlık olur çünkü.... ama artık o kadar kötü işler çıkar oldu ki ayağa düştü türkiye katliamda bir numara konusunu görmüşsünüzdür.ne arabalar nelere dönüşmüş neler yapılmış... insanlar bnce ondan soğudu birazda body kit olayından...
Fiber görünüm olarak kötü değil ancak çatladıktan sonra kırıldığında tamir olmaması kötü birşey...
Onun dışında için hoparlör doldurulmuş su kaynatan şov arabaları yüzünden bu hale geldiğine inanıyorum...
fuar görselliktir motor felan (ona pist lazım ) hikaye tabi fiber ve hatunlar olacak :D
Geçen sene eşimle gittim kartaldan kalkıp yolları aştım :D holün birini hızlı bir şekilde gezdim diğer hollere zaman kalsın diye daha sonra diğer holleri sorduğumda 'Başka hol yok abi tek hol' ŞOKU :D birkaç yıldır gidemiyordum eski fuarlar aklımdaydı giderken. Sinirden 3 saat yol çektiğim fuarı gezmeden geri döndüm ..
Eminim ziyaretçi talebi daha çok geçen yıllara göre ancak firmalar geri dönüş alamadıkları fuara yatırım yapmak istemiyorlar tahminim... İnternetten herşey bulunuyor firmalara ulaşmak daha kolay ...
Cok guzel yazmıssınız.Fuardan donus sadece 1-2 tane oldu...
Malesef fuar anlayısı,resım heykel muze sergısı gıbı,bakıp cıkılıyor malesef...
SL 548'miydi abi senin araç?
Üni.'ye ilk geldiğim yılda fuardaki otoparkta görmüştüm.Hemen fotosunu çekmiştim.Tabi o zamanlarda dergide;nette vs. gördüğüm araçlardan birisiydi.Hakkaten de ağzım açık atran budalası gibi bakıyordum..:D
Krom angel seçimin güzeldi.;)
Edit:Fotoyu aradım pc'de ama bulamadım..
İstanbul garage fuarda çıtayı yükseltti bence ne kadar beğenmediğim/beğendiğim araçları olsada isimlerini net bir şekilde duyurdular.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz bugün 1 kişi gelir yarın 10 kişi.. :)
Tuning garajların fuarlarda daha fazla olmaları gerektiğini düşünüyorum..
Kesinlikle katiliyorum ama herseyiyle onaylsnmis otomobillerle birlikte katilmalilar...
Kysursuz iscilik,kaliteli malzeme ve guzel sunum...
Umarim bu fuar bizi sasirtir...
bide gazetelerden dergilerden bedava bilet vermeyı bırakmaları lazım sırf 2-3 tane manken görebilmek için çil yavrusu gibi dolanan tiplere gerek yok bence.
Vallaha İstanbul'da olupta geçen sene gidenler isyanlarda biz ne yapalım o zaman ? :D 20 kişi kalkıp İzmir'den gittik fuara kırık jant kapaklarıyla full stock olup 2 bass 1 amfi koyup fuara çıkan araç bile gördük :) Fakat çok iyi araçlarda vardı şahsen ben gittiğime pişman olmadım bu senede fuardayız inşallah.Fuar birazcık bahane olsada :D
Simdiye kadar gitmedim ama bu sefer giderim heralde . İyi ya da kotu gidip bi bakalim . Bu arada 2 davetiye ayarlayabilecek var mi :D
VMax Tuning den alabilirsin,isteyene veriyoruz...
bakalım bu sene kımler nasıl arac hazırlıcak
Tabıkı,davetıyelerı oyuzden dukkanda hazır tutuyoruz...
Yurtdışındaki fuarları aramıyorum istemiyorumda doğrusu.İlk yapıldığı seneden beri herzaman gittim kötüde olsa iyide olsa ama artık hakkaten tadı kaçtı varoş mankenler etrafında elde cep telefonu hödükler tesisat fuarımı tunıng fuarımı belli değil 1 hol gezmek için artık erenköyden oralara gitmiyorum.Gidenlere ve stand açanlarada şimdiden iyi eğlenceler bol kazançlar.
tam fuar tarıhı ne zaman yıne nısan ayında falanmı
22 Nisan diyolardı ama tam emin değilim
bu hafta sonu fuara katılacak yada gelecek olan varmı?
eylencesıne gıderım ama bakalım :) guzel araclar varsa resım cekekrım :)
nan meliii :) bilet varmı hiç askerden önce hanımı alıp gideyim
biletler ne kadar acaba öbür sayfalara bakmadım yazıldıysa k.bkmayın.
v max a rica etmek lazım :D
seni seviyore :D
abi sen bize yakınsın zaten sanırım buyur gel hem tanışmış oluruz hemde 2 tane bilet veririm sana :)