Çok güzel duruyor gerçekten , acaba sorun çıkarırmı ***** 200binde :)
Printable View
3.0 qtdi 250+bin km dekini sattı arkadasım tam anlatımıyla haala it gibi gidiyodu 50-52binTL liraya gitti
300 CE_24
çok fena.
Akşam Akşam üzdü :(
Connecting site...
İnsanın canı tatlı çeker ya akşam akşam öyle canım çekti biblo gibi bir murat 124 yapıp binmeyi.
Connecting site...
Bu 911 de çok hoşuma gitti.
Connecting site...
Şu anki sahibi 53 liraya aldı bu arabayı. Eniştesinden aldı hatta :) Ciddi anlamda çok güzel bi araba. Bir önceki sahibindeyken 45 vereyim demiştim vermemişti, şu an o paraya rahat alınır diye düşünüyorum. Ben bakarken 145.000 kmdeydi, LPG 140.000 kmde takılmıştı araca.
Aslında etmiyor 520 olduğu için. Bu arabanın sahibiyle aynı apartmanda bi doktor oturuyor. Bu aracın birebir aynı renk, donanım vs de 530'u var onda. O da 06 EE plaka. Kmsi daha düşük hatta. O bu paraları eder ancak 520'nin bu parayı edeceğini düşünmüyorum. Bu aracı kullandım almayı planladığım zaman, gidişi çok tatmin edici değil.
abi Türkiyede araç fiyatları bu kadar pahalıyken (bu kadar çok araba olması, bu kadar çok trafik kazası olması, bu kadar çok bilinçsiz şöför olması, bu kadar çok yolların kalabalık olması ....... ) - na rağmen Amerikada felan araçlar bu kadar ucuzken insanların bu kadar çok bilinçli olması normal bi durum değil.
Siz içlerindesiniz yani bu mantık hatası gibi görünen şey'in aslı ne :) yani bize yansıtılan mı bu kadar herşeyin orada güllük gülistanlık olması yoksa gerçekten öyle mi ? :)
Yok satmıyor o amca, evladiyelik aldım dedi :D
şoyle e coupelere bir goz atıyım dedim yeni şeyler varmı diye
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
ve buda bonus olanı nerde saklamışlarsa bayıldım :)
Connecting site...
62' Bel Air
Connecting site...
Connecting site...
tehlikeli bir plaka
Connecting site...
bu arada 1000. sayfayı görmüşüz vay bee