Uzun süredir satılık, benimde çok beğendiğim bi araç üstelik 6 silindir ufak dokunuşlarla 300hp yapıldıktan sonra çok keyifli olur :D off offf
Printable View
bagajla tampon arasında ciddi ton farkı mı var ? bana mı öyle geliyor ?
Connecting site...
evet her iki tampon da gövdeden bariz ton farklarıyla boyatılmış.
şu anda 17-18 bin tl ye 75 dizeli olsa hemen alırım .. bmw motorlu ingiliz tasarımı bir araç o fiyata bedavaya gelir.. satmamda dursun bir köşede derim..
satsam aldığım fiyatlara satarsam 17-18 müşteriside çıkar ama şu anki rakamlarından zor.. ben alsam 30 a 40 a benden alıcak adam olmaz..
Firma hala açık olsaydı ve 75 kasanın yenileri üretiliyor olsaydı şu anda nerden baksan ikinci elde mevcut fiyatının 5 - 10 üstüne giderdi ederdide..
ama firmanın kapandığını ikinci elinin firma açıkken bile ağır giden bir marka olduğunu düşünürsek bana göre 75 lerin şu anki piyasası hala yüksek geliyor..
bayanlar...
Connecting site...
Connecting site...
15 lıra yese gene cok uyguna gelir sıfırı şuan 93.000
20-25 aralığında çıkar servise sorsanız..
Connecting site...
intercityde satılıktı istanbulparkta incelemiştim fiyatı sanırm 5-6 bin daha düşüktu diye kalmış aklımda
bayan olması iyi bişey mi kötü bişey mi onu da düşünmek lazım, bayanlar kendilerine bakıyorlar diye arabalarına da iyi bakacaklar diye bir şart yok ki.. aynı şey doktorlar için de geçerli. Ne doktorlar biliyorum arabalarına nasıl biniyolar.. (anne doktor olunca arkadaş çevresinden gözlemliyorum bunları :D )
ha bi de yeni moda memurdan olan ilanlar var, onlarda ayrı değişik. memurdan olunca ne olduğuna dair fikir yürütebilmiş değilim henüz. rs4 ilanı vardı bi ara memurdan diye. üst düzey bürokrat falan heralde araç sahibi, o da memur tabi.. (memurları küçümsediğimden demiyorum bunu ama ***** Türkiye şartlarında sıradan bir memurun rs4e binmesi..)
Konu müdavimlerinden yardım bekliyorum ;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ac-secimi.html
657 ye tabi olmak ayrıcalıktır. :))
Connecting site...