[QUOTE=MTK;7263178]Gerçek olamaz bu fiyatlar :confused: yuhhh hemde ikinci el arkadaş :beuj:
Printable View
Connecting site...
Connecting site...
Edit, alfaya açıp açıp bakıyorum böyle güzellik olamaz, çok düzgün araba al sakla imkan olsa off off
polo'yu altınla kaplasan gene 70.000 etmez yuh!
avrupada polonun r line style olanını 20 bin dolara satıyorlar.. daha ucuzlarıda var 16-17 bin dolarlık versiyonları.. 60-70 bin tl nedir hey allahım tamam firmalar bu fyatlara satarda buna para vermek bir garip...
Edit : Parmak ne be :))) şu tabletin akıllı klavyesinden nefret ediyorum kafasına göre kelimeler uyduruyor :)))
SELÇUKLU OTOMOTİV - sahibinden.com
Allah aşkına ilan başlıklarını bir okuyun :) gece gece iyi güldüm Allah razı olsun yazandan :)
ilanların açıklamalarını da lütfen okuyun :)
Yıllar önce binme şansım olmuştu hatta zamanın güzel bir araacıydı bindiğim 34 Z 2225 google da 1-2 görseli çıkıyor bodykit-spoiler falan çok iyi hazırlanmıştı.
V6 sesini sadece oturup dinlemek lazım :)
Bi kaç yıl önce istanbuldan satılıktı 2.5 ler arsında en güzeli ilanlardaki kırmızı olanla birlikte budur bence rengiyle görünüşüyle çok iyi..
Connecting site...
normalde beyazı çok klasik bulurumda body ve jantlar ile efsane duruyor :D
Connecting site...
alfa fenaymış yaww :)
Connecting site...
O poloyu pazarlıkla falan 60-65bine alan olur bak demedi demeyin. :)
Connecting site...
Kafamı çok kurcalıyo yazın şöyle birşey alıp cabrio keyfinemi varsam civic ten sonra masraf açarmı yoksa dertsiz başıma dertmi alırım :D
rakam ucuk ama araba nokta
Connecting site...
bildiğim kadarıyla fitilleri çok sık sorun çıkarıyo , 1.6 hemde otomatik o kasaya zulüm olur hem gitmez hem çok yakar , yerinizde olsam 2.0 manuel alırım gti motorla aynı temizini bulursanız çokda sorun çıkarmaz gibi ama sorunlusu hayata küstürüyo acı anılarımız var gti motoruyla :hahaha:
şimdiki 8c kırmızısı farkı gibi abi işte :)
alfanın özel renkleri, 98 yılında o kadar fark yoktur, toyota ae101 lerdeki abs veya airbag opsiyonu için 379 (bin) lira istiyordu, 3300 lira (3 milyar 3 yüz lira) civarında idi sıfır fiyatı zaten :)
alfanın renk fiyat farkı da 600 bin lira gibi hatırlıyorum ben, net olmayarak :)