iç kısım yazık yaa :icon13:
ü.t. nin öğrencilerinden galiba :)
Printable View
Connecting site...
çok iyi
Abi zaten evlat alma olayını kabul ettik hondayı satmasam o evlat kalıcak madem öyle dedim bende biraz hayırlı evlat bakim dedim hem tasarımı çok şık hem bol donanım sunuyo hemde ucuzki koca dünyada benle aynı düşünen vardır heralde abi yaa tipi oldukça satılır yeterki masraf çıkarmasın fazla :)
10 litre yakıt şehir içi değermidir alırsak eyer km nin tamamını dur kalklı trafikte yapacak ki bir 18 litre falan rahat yakarım ozaman bu biraz ürküttü :D
cayenne tercihende şurda ağır basıyo parçasını bulmak infinitiye göre daha kolay ikinci eli daha rahat ve doğuş oto güvencesi var hoş her nekadar serviste geçirselerde en azından yetkili servisi var infiniti alırsam servisi varmıdır bilmiyorum hiç duymadım
Connecting site...
boş geçmim
Ben son bir kaç yılın dışında binek araçda 10 litrenin altını hiç görmedim 10 litremi deli yakma :) kaldıki kullandığım araçlarda 1.6 - 2.0 araçlar.. misal vectra 1.6 passat 1.6 fsi v.b ... Bahsettiğim şehir içi değerler..
ben fx35'in en az 16-17 litre yakıcağını düşünüyorum..
abi benzinli araba için 10 litre normal aslında 307xs vardı bir ara 12 lerle geziyoduk fazla kasmadan dizele alışınca 10 litre fazla geldi birden dur kalk trafikte 13-14 civarı falan yaksın kabuldür aslında ben bu gece biraz mesayi yapim kullanıcı yorumları falan varmı diye teşekkür ederim abi konuda devamlı içimi rahatlattın
Connecting site...
boş geçmim kombinasyon çok güzelmiş ama sanki fiyatı yüksek gibi az biraz :D
o tip bir araç bakıyorsanız cayenne 3.2 çok mantıklı
o kadar havalı olmasın dersen x-trail 2.0 dci otomatik şahane araç ibrde cam tavanlısını alırsanız harika.. artısı say say bitmez.. ekonomik az yakıyor yeni motorluları 9 falan yakıyor eskileride 10-11 arası yakıyor bu rakam şehir içi şehir dışı verisi 6 / 7 litre .. ikinci eli var pazarı var.. 2.0 dan dolayı vergi avantajı var.. üretimd eolan bir araç haliyle yedek parça servisi bol var.. motoru zaten dci renault motoru parçası her yerde var..
artıları say say bitmez birde dolusu alınırsa on numara suv bence türkiye ayarında sürülebilirlilik açısından..
Connecting site...
yok abi x5 ben sevdiğim için bakıyorum sadece infiniti ve cayenne bakıyoruz annemle babamın ortak istediği araç bunlar olmazsa başka bu tarz araç düşünmüyoruz abi :)
o klasmanda en ideal fiyatına oranla onlar var zaten ..
yakışlarıda üç aşağı beş yukarı aynı olucakdır vergileride öyle ben şahsen o yüzden infinitiyi tercih ederdim..
x5 dizel olursa iyide o yaşda dizel bir araçda şahsen benim gözümü korkutur benzinli olsa neysede 4.4 benzinli x5 de alınmaz.. :)
hass..tir yaaa....
Connecting site...
Beyaz iyidir
Connecting site...
Ama temiz ve cilalı bi siyah oto daha iyidir. Tabi one night stand güzellik. :D
Connecting site...
Daha fazla donanım, ama daha fazla km yapmış araç mı? Yoksa daha az donanım ama daha az kullanılmış bi araç mı?
km ye takılma`dolu vw candır