Connecting site...
yeni dikkatimi çekti fiyatı çok uygun acaba bir sorun çıkarırmı :)
Printable View
Connecting site...
yeni dikkatimi çekti fiyatı çok uygun acaba bir sorun çıkarırmı :)
aslında 406 satılmasa bir motor sıfırlansa güzelcene alt takım ıvır zıvır kontrol edilip elden geçse sıfır bir deri bir ziebart yada meguras tarzı iç dış boya deri koruma 4 sıfır lastik bir sıfır akü... :)
toplamda 5-6 bin tl giderdi ama arabada 10 sene masraf ettirmeden götürücek kıvama gelirdi.. hiç olmassa 20-30 bin tl harcayıp yeni araba almakdan iyi olurdu :) o 5-6 bin tl yide araba sürüldükçe km yapdıkça amorti ederdi :)
arkadaşlar yazmış zaten hem lpg ye uyumlu değil hemde bu avensislerin adam gibi full+full ünü bulmak çok zor. araba ararken bunlarada bakmışdım yalnız dizellerine benim kriterlerimi karşılıycak dolulukda bir avensis bulamadığımdan vazgeçmişdim..
piyasasıda pek hızlı değil..
Abi seneye allah nasip ederse ünüversiteye gidicem ve ailem arabasız kalıcak babama 1 yılığına idareten bakıyorum daha önce jeep baktım ama vergileri çok pahlı bunlar hem uygun vergileri hemde fiyatı düşük babam yakıt hesabı yapmaz annemde lpg den korkar bu yüzden o sorun değil sadece motor bakımından bizi üzermi 1 yıl süreçte buna bakıyorum
Connecting site...
1.6 larıda hem gitmiyo hem çok yakıyo bence 1.9 dizelleride var onlarda düşünülebilir
baktığımız araç 2003 modeldi ss deki ile paketi aynıydı sadece o yüzden koydum :D
2003-2004 den sonra fiyatlar çok yükseliyor açıkcası 50bin in uzerine çıkmıcaz bu aracıda 48 gibi zorluyorduk almaya kısmet olmadı
kazalı halini 35 e de mi alsam sıkıntı çıkar :D
tüm bilgiler için çok teşekkür ederim :)
boş geçmim :)
Connecting site...
Connecting site...
abi onlarda listemde baya bir liste yaptım da yine son söz babamın yaz sonu gibi belli olucak ben şimdiden bakınıyorum ne sorunlu ne sorunsuz diye ama legecy benim de hayalim :D
Connecting site...
ama bakılınca km leri çok fazla genelde subaruda yüksek km bir sıkıntı yaratırmı bilmem :) honda accord da da en fazla 25 bin gibi bir bütçeye çıkabiliyoruz onda da 200 bini bulmamışlarının tamamı perten dönme oluyo :)
benim dediğim accord bu kasa amerikan kasa diye söylenir bu kasadan az geldi...
o seneler japon ve ingiliz paralel ithalat accordlarda vardı..
özellikle bu kasanın beyazı.. bana göre accord kasaları içinde en güzeli en kaslı duranı alman vari'dir..
Connecting site...
google nin kurbanı olmuşum abi :D abi babam kendine alıcağı için biraz daha modeli bakıyoruz benim arabamı bile zor kabulendi eski araba düşmanıdır o yüzden 4 senedir araba almıyo şimdi anca kabulendi ikinci elinde sorunsuz olabileceğinide anca öyle 2004 den aşağısına bakmıyoruz abi birde artık refleksleri zayıfladı gibi kaskolu olması daha iyi olur :)