Bunlarda benim favori ilanlarımdan ;
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
Bunlarda benim favori ilanlarımdan ;
Connecting site...
Connecting site...
1.9 yürütmez bence bunu. Yüklemek 2260 gibi yapmak lazım o yüzden 2.5TDI iyidir. Benim bir tanıdığımda 2.8 V6 var makyajlı kasa 2.araç olarak çökmeyi planlıyorum o da 10-13lt yakıyor.
Full paket olanlarda arka ısıtma var mı?
Bir de şu dikkatimi çekti. Superb'ler özellikle Erzurum-Van-Gaziantep ve Trabzon'da inanılmaz derecede çok var.
Connecting site...
Connecting site... ( iç mekan rengi değişik :p )
Connecting site...
Hondalardan daha dolu ama neden bu fiyatlara arkadaşlar_?
Ucuz diye illa bir bit yeniği arıcaz ya :)
çok hoşuma gitti yahu :)
Connecting site...
Elegance olanlar da arka koltuklarda 5 kademeli ısıtmalı :) Torpido ve kolçak soğutmalı :)
İçi siyah olanlar çok kötü gerçekten eski duruyor yıpranma fazla.
İkinci ilandaki işin kolayına kaçmış yıpranan orta kısımlara üstten müdahele etmiş ama bildiğin içine sıçmış takdir ettim :)
200hp civarı bence yeterince keyifli. Sonrası için gt22 (Q7) turbosu ile devam edilebilir ama bu kasadaki bir araba için gereksiz buluyorum :)
Audi A6 2.5TDI'larında hemen hemen aynı fiyatları Superb'ler ile temizi denk gelirse güzel arabalar bence.
Pek aynı fiyatlarda oldukları söylenemez :) bi 5-10k kadar fazla Audiler
Connecting site...
Connecting site...
Arabalardaki amblemler dışında her şey aynı bu arada. Superb'in neresini sökseniz Audi damgası çıkıyor. A6'nın daha yuvarlak olan kasa yapısı beni cezbetmiyor. A4 kadar yakışıklı değil A6 fazla ağır başlı. Superb A4 - A6 bu kriterde tam ortası
Connecting site...
gördüğüm en iyi ferrarilerden çok güzel duruyo :)
super b 2.5 tdi da yazılımdan önce katı iptal ettinmi yada o araçda dpf falan varsa onu iptal ettinmi yoksa sadece soft yazılım mı attın..