Her markada öyle değil midir abi? Honda deyince civic,fiat deyince albea,volkswagen deyince golf vs vs...
Printable View
Her markada öyle değil midir abi? Honda deyince civic,fiat deyince albea,volkswagen deyince golf vs vs...
Connecting site...
clk soran vardı galiba dün
honda da gene accord dedinmi millet iyi der.. vw de passat yada passat c.c dedinmi iyi derler..
hyundai kia da ne desen sonata ceed elantra santafe i30 ix55 ix35 sorento adam hyundai kia değilmi der burun kıvırır yada çamur atar bir laf söyler ... :)
sanırım korelilerin başarısını kemikleşmiş markaların fanatiklerinin hazmetmesi uzun zaman alıcak..
aynı durumu mk2 bravo ilk çıktığında çok yaşamıştım ben.ilk alanlardandık , herkes fiata 36 lira verilir mi minvalinden burun kıvırıyordu ama binenlerin düşünceleri değişiyordu tabi..
o buna bu para verilirmi benim a dan z ye aldığım her araca deniyor alışdım artık :)
bağışıklık kazandım o konuda iplemiyorum he he deyip geçiyorum.. :)
Connecting site...
32.000 euro jetta ...
Bazılarının fiyatını es geçin.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bursadaki sw çok güzelmiş
Normalde Mercedesler'de manuel klimalı modelleri sevmem ama aradakiler güzele benziyor. :D
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Alırsa biri güzel olur sonra da gümrüğe bıraksa :)
Connecting site...
fiyat normalmidir bilemem ama ısıtma soğutma ıvır zıvır baya bir dolu
eğer buda gerçekten türkiyedeyse st sayısı bilinen 2 ye çıkıcak umarım daha fazla çoğalır bir tanede 34 plaka siyah var :)
Connecting site...
daha önce bir tane eskitmiş ve pek iyi anılarımız olmasada mavisi hep içimde ukte kaldı bir gün cesaretimi toplayınca bir tane edincem :D