araba uzun zamandır ilanda jantlarıyla satılıktı bi ara çok güzel duruyor şimdi jantsız az biraz fiyat düşerse pazarlıkla bence çok güzel duruyor
Connecting site...
Printable View
araba uzun zamandır ilanda jantlarıyla satılıktı bi ara çok güzel duruyor şimdi jantsız az biraz fiyat düşerse pazarlıkla bence çok güzel duruyor
Connecting site...
Biz Golf'lere kaptırmış gidiyor diyoruz da Caddy'nin de ondan farkı yok.
Connecting site...
51.000den geçen hafta bebekler bebeği Golf sattım, şu sahibinden.com daki salak saçma fiyatlara bakıyorm ve gülüyorum, Allah akıl fikir versin.
Sıfır 1.4 140TSI Full Golfe 111.000TL veren var sipariş geçip.
Ya tamam, katılıyorum; Golf kaliteli bir araç. Ama harbiden bi Golf'e 100bin veren kafayı anlayamıyorum... Basmıyo kafam basmıyoo basmıyoooo... :D
tasarım retro yapmaya çalışmışlar eski klasik bentleylere gönderme yapmışlar ama batırmışlar bencede..
neticede tabi bu kalitesine engel değil :) adam oturma odasını arabanın içine yerleştirmiş tam ingiliz tasarımı buram buram ingiliz tasarımıyım diye araba bağırıyor :) üstüne aracın tasarımcısıda belçikalı ama iyi yakalamış ingiliz havasını ruhunu..
bayılıyorum böyle araçlara rollyce rollyce maybach jaguar sovereign ...
7.50 çok iyiymiş ki doğruysa.
Bu araç sahibinde daha önce 5K Civic Turbo vardı sanırım. Eğer o ise 2 aracı da 10numara..
Connecting site...
az önce bir bmw 3.20de baktım 101bin tl idi. merak ettim mesaj attım bnde 65bin tl hasar çıktı :d
açıklamasında sağ çamurluk kaput boyalı yazıyor sadece :D
iki parcadan birleştirme yazıcakmıs eli sürçmüş boyalı yazmıs :D