konu müdavimleri bilir, arkadaşlar şu 3 galeri hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? belki alışverişiniz falan olmuştur. izlenimleriniz...
911 auto
nasyonel
ram's
Printable View
konu müdavimleri bilir, arkadaşlar şu 3 galeri hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? belki alışverişiniz falan olmuştur. izlenimleriniz...
911 auto
nasyonel
ram's
F segmenti bu ülkede çok zekice yatırım aslında ikinci elleri sürünüyor o yüzden alınabilitesi var.. F segmenti olduğu için kolay kolay akarı kokarıda olmuyor bu araçların sağlam dayanaklı yapıyorlar .. :) hala 20-30 yaşında temiz sel'ler tıkır tıkır yollarda geziyor bazılarının hala motoruna anahtar değmemiş.. :)
Birde şu arabayı çok merak ediyorum , Sahibini arıyorum telefonu kapalı sürekli. Gaziosmanpaşa'da denk gelen varmı acaba ?
Connecting site...
Edit: 2 Haftadır arıyordum şimdi sonunda ilan güncelleniyor :D
uzay mekiği gibi olmuş :) 6,4 lük ayvaan :D
aşk üç harf :p
Connecting site...
Connecting site...
E24 son nokta.. bu kasa bir harika ..
zaten 50 yıl sonra bmw nin tarihe geçmiş hala o zamanlarda bile değerli olucak klasik sınıfında giricek araçları nedir deseler bence belli
E24, E39,E30,E31,E52 Z3 ve Z4 birde 7 kasalar..
Geri kalanı bence toz olur çöp olur hurda olur gider..
911 auto yu sürekli takip ederim, genelde çok diri arabalar alıp satıyorlar. Bir defasında 93 eg 1.5hb vardı gri fabrikadan çıktığı gibiydi, aradım baya konuştuk. Kazalı araç almam da satmam da demişti. Bu aracı da hobi olsun diye ilk sahibinden aldım hafta sonu pazar günü köprüden karşıya geçer geri dönerim demişti. Abime alacaktık, sonra kısmet olmadı.
@onn_dear; teşekkür ederim başkan.
@darkmoon; yok patron vergi muhabbeti falan değil... bu galerilerin ilanlarına bakıyorum; %90 temiz görünümlü, pırıl pırıl araçlar satıyolar. sattıkları araç eski model de olsa bakımlı duruyor. sormak istediğim araçları sadece iç-dış-motor koruma yaptırıp ilanlar da güzel görünsün diye mi uğraşıyolar, yoksa gerçekten de sattıkları araçlar temiz ve bakımlı mı? bir de esnaflıkları nasıl?
örnek... e320'nin yedek anahtarı bana kargodan ödemeli geldi. anahtarı sakarya'da unutup, sonra göndeririz diyen sensin. yani kabahat sende. insan der ki "yahu bizim hatamız, aracın yedek anahtarını işyerinde bulundurmadık; bir de arkasından gönderirken adama kargo mu ödetelim?" hani benlik hata olsa tamam. kaldı ki bir de koskoca milyonluk oto-inşaat firması. bazı ufak şeylerin hesabı çirkin oluyor, yakışmıyor. ulan 10 lirasında değilim, sana ben 10 tane 10 lira veriyim. 50 kargo parası ödeyim sorun yok. böyle esnaflık olmaz mesela...
not: anahtarı teslim aldıktan sonra özel doldurdukları kendilerine ait 5-6 müzik cd'si araçta kalmış. ricaen aradılar, kardeş istanbul'a yollar mısın onları diye. utanırlar mı diyerek kargosunu ödeyip yolladım. :)
Seneler evvel eşime slk aldık Nasyonelden. Ne dedilerse o çıkmıştı araçta. Araçta ne varsa söylüyorlar. Tatil dönüşü İstanbul'a geçmiştik. Üst baş tatil modu ancak ilgileri üst seviyedeydi yani müşteri ayırmıyorlar. Düzgün bir galeri kesinlikle. Bu işte en eskilerden ayrıyetten. 911, ram yeni galeriler ancak onlar hakkında fikrim yok.
sabahın köründe arkadasımla nasyonele gitmiştik yeni mondeo ile c coupelere bakmak için tam giristeki yokusun orda kaldırıma park ettik araç zifir film ve beyaz.
herneyse c coupeyi icerde ararken bi dayı geldi böyle heycanlı kameralardan bakmıs sessiz sessiz yanımzdaki adama: abi diyo onde bişi var ne ayak gitti baktı geldi yok sivil mivil degil o burda heycanlama falan dedi.
kıllandıran mevzular tabi bizim mondeo yu sivil sandılar heralde :D
-B.O-
Nasyonel kesinlikle gözü kapalı araç bakılacak galeri ancak fiyatları fazla haliyle..911 hakkında bikaç ufak tefek şey duydum birde..
sağolun arkadaşlar galeriler hakkındaki bilgilendirmeler için. tabi çok olumsuz şeyler için de özelden paslaşabiliriz. ;)
5 serisi gt hastasıyım:
bordo-bej, 29.000 m, 250.000 tl, +arka multimedya (park halinde çarpma, 4.500 tl hasar)
Connecting site...
bordo-beyaz, 49.000 km, 262.000 tl, +arka klima (çarpma, 1.500 tl hasar)
Connecting site...