abi elantra c segmenti , sonata ve i40 ta d segmenti araçlar.hyundai grubunda i40 bence sonatanın devamı.sonatanında üretimi bitti zaten.yani sonatayla elantrayı falan karıştırıp i40 a varmaya gerek yok :) kısaca sonatanın adı değişti i40 oldu :D
Printable View
abi elantra c segmenti , sonata ve i40 ta d segmenti araçlar.hyundai grubunda i40 bence sonatanın devamı.sonatanında üretimi bitti zaten.yani sonatayla elantrayı falan karıştırıp i40 a varmaya gerek yok :) kısaca sonatanın adı değişti i40 oldu :D
fiyatı çok astronomik ama 911 Turbo denince aklıma direk bu kasa geliyor :)
Porsche 911 Turbo 1996 Model 215.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 157000418
77.800 tl ye bravo ilginç:D
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2014 Model 77.800 TL Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 131577871
bahsettigin buydu galiba ama turbo degil GT2 :D
http://www.peakgarage.net/node/25
Connecting site...
Degil.
DSG'li Highline Golf 7, 116d manuel veya sunrooflu otomatik 116i varken sunroofsuz vasat duallogic sanzimana sahip ( kullandim biliyorum ) arabayi ayni tutmak ?
Yanlis anlasilma olmasin Fiat'i yerdigimden falan diil ben de bi suredir Lancia Delta kovaliyorum, ama 77 falan etmez bu araba benim gozumde.
5.9 GC her an bakabilirim,çok güzel ve düzgün duruyor.:)
Connecting site...
yav astra sedan yada hb dizel 55 binlerde sıfırı. fiata bu para verilmez bence valla.
Connecting site...
Goz onunde bulundurarak konusuyorum ;)
Tek kapi olmasi ailede ariza Miko, en azindan gunluk kullanacak oldugum icin. Yoksa Cr-z ya da Cupra kovalardim Delta veya Golf yerine.
1- Ilanda 77'ye satilan arabanin bayideki fiyati 70 lira o da ayri dipnot olsun.
2- Sunu anlatamiyorum; adamlar 77 lira istiyo diye '' Lan bugun Clio'da zaten 55 lira o zaman 77 normal buna ''diye bi mantik yok bende.
Ayrica;
20k km'de daha dolusunun ikinci eli 50 lira.Bu paralara 20k km'de 20 lira deger kaybeden arabayi almam ben zaten keyfi arabalar haric. Alana da mani olmam.
Connecting site...
Alakası yok sonatanın üretimi falan bitmedi :)
Hyundai Sonata - Wikipedia, the free encyclopedia
SOnata hala üretilmekde i40 dediğin araç elantra ile sonata arası avrupa pazarı için üretilmiş kırma bir araç.. sonata avrupa pazarına satılmıyor artık..
Sonata amerika kore ortadoğu pazarında satılıyor.. şu anda sonatanın hybridleri amerika pazarında ilk üçde benzinliside kendi segmentinde ilk 4 arasında ... :)
OnurSümer'in dikkatine C30 2.5 :D
Connecting site...