2002 çok çok iyiymiş..
s14 koyup devam ediceksin buna itb li şekilde..
Printable View
Connecting site...
iç mekan çok iyi özellikle direksiyon.
Chrysler Concorde / 11.500 TL
Connecting site...
o golf e o parayı verecegime bunu alırım...
Connecting site...
Connecting site...
vay basımıza gelenler :D carolita1907 ye gelsın
10 dönüm 12 oda 9 banyo huhh :) buranın güvenliği için rahat gece gündüz çift vardiya 20 kişilik ayrı bir ekip beslemen gerekli :D
hırsız girse polisi arar "memur bey ben buraya hırsızlığa girdimde kayboldum 3 gündür yolumu bulamıyorum lütfen kurtarın beni açlıkdan ölücem" :D
:soru:Bu galerinin fotoğrafları hep çok kurcalanmış. Derileri bitik olabilir bence :D
Dikkatli bakınca sağ arka çamurluk boyanmış parlak aynı şekilde sağ stopta diğerlerinden parlak duruyor.
Şöför tarafı ön çamurlukta kaputtan biraz aşşağıda duruyor orada da oynama var.
Connecting site...
çok şık :)
bugün borusan'daydım, bmw'leri inceledim. 5 serisi ve 5 serisi gt kataloğu aldım evde bakarım diye. birader hani şu 2010 üstü bmw'lere full yazanlar var ya, külliyen yalan! yahu bu kadar mı çok donanım olur, bu kadar mı kişiselleştirilebilir bi araç yuh! kimsenin premium aracı full değil. deriyi bile sentetik ve nappa diye ayırmış, 10'ar 15'er çeşit kokpit ahşabı, iç döşeme rengi, jantlar vs... donanımlara bakıyosun; şerit takipten tut, çevre görüş sistemine kadar; sürücü asistanı plus'tan yaya algılamalı gece görüşüne kadar! head up display'ler, aktif koltuk havalandırmaları, harman kardon'lar... m paket ve individual'lerin ayrıcalıklarını saymayalım bile...
bir de f10'ların en ideali de 525xd.
neyse, bu kadar 5 serisi demişken size bi 3 serisi paylaşıyım. :D epey dolu ve en güzel rengi:
Connecting site...
Benim de favorim bu Connecting site... araç resmen wörthsee den fırlamış gelmiş gibi :)
9tane banyo var, lüx'ü sen düşün :D :D
Edit: 200mk salon sadece... Bizim ev 225mk... Vay ben böle işinMK (metre kare) :D :D
Bu golf TR'ye fazla ama bi yandanda seviniyorum, modifiyeden anlayan adamlar varmış memlekette :icon_tup: ek takıp yere basarak arabacı oldugunu sananlar çokta...