Yeni elentra dizel
Connecting site...
Printable View
Yeni elentra dizel
Connecting site...
Connecting site...
yanlış hatırlamıyorsam iki gün önce sahibi 64 yazmıştı şimdi galeri 67,5 yazmış...
Sizcede çok dürüst değil mi ?
Connecting site...
TELEFONUMU ÖZELLİKLE YAZMIYORUM. CİDDİ ALICILAR MESAJLA ULAŞABİLİRLER.
FİYATIMIZ NAKİT EN SON OLURUDUR. FİYAT TEKLİFLERİNE, İNDİRİM İSTEYENLERE CEVAP VERİLMEYECEKTİR.
ARAÇ BELALTI BOYALIDIR.
DEĞİŞEN PARÇALARI VARDIR.
SMG Sİ HAFİF VURMAKTADIR.
EGZOZU SANAYİDE AÇILMIŞTIR EMSALLERİNE GÖRE FAZLA SES VERMEKTEDİR
TRAMERDEN KAZALARINI SORGULATABİLİRSİNİZ.
BOYASIZ. DEĞİŞENSİZ, KAZASIZ, İLK EL SAHİBİNDEN ARIYORSANIZ BAŞKA ARAÇLARA BAKIN LÜTFEN... ZAMANIMIZI BOŞA HARCAMAYALIM.
FİYATI UYGUN TUTMAMIN SEBEBİ DE BELLİ BAŞLI YUKARIDA BELİRTTİĞİM KUSURLARI VARDIR
Araçta boya ve değisen parca var, hasar kayıtları vardır ufak tefek. Tramer den sorgulatabilirsiniz.
ARAÇ 1 YILDIR BENDEDİR
MASRAFSIZDIR, BÜYÜK BİR SORUNU YOKTUR UFAK TEFEK ŞEYLERİ VARDIR.
ARACIN GEÇMİŞ KAYITLARI YOKTUR.
BAKIMLARI SANAYİDE YAPILMIŞTIR. BORUSAN DA FALAN YAPILMAMIŞTIR. İSTEYEN DAHA SONRA YAPTIRABİLİR
KM DE 75 KURUŞDAN AŞAĞI YAKMAMAKTADIR
0 KONDİSYONUNDA DEĞİLDİR ÖYLE BİR ARAÇ İSTİYENLER, BEKLEYENLER,UMANLAR GİTSİNLER 0 BİR M3 ALSINLAR LÜTFEN
BU ARAÇ BAŞKA ARABLARA BENZEMEZ. BU M3'DÜR VE M3 HER ZAMAN EFSANE OLARAK KALACAKDIR.
Fiyatı, satışla fazla uğraşmamak adına Düşük tuttum. Haftasonları bindiğim aracımı satıyorum.
Araç haftasonları özenle ve hayranlıkla bindiğim arabamdır. Araç fazlalığından satılmaktadır.
KAPALI GARAJDA MUHAFAZ ETTİĞİM BİR ARAÇTIR.
Latikleri 2000 km önce değiştirilmiştir. Zaten aracı görüncede anlaşılmaktadır.
DAHA DOLUSU YOK FULL+FULL'dür (EKRAN-TV-,ELEKTRİKLİ-HAFIZALI-DERİ KOLTUKLAR,KOLTUK ISITMA,ELEKTRİKLİ KATLANIR AYNA,CRUISE CONTROL,SUNROOF,PARK SENSÖRÜ FULL)
YENİ SAHİBİNE MASRAF ÇIKARTMAZ.
ARAÇ KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR.
05/2014 Tarihine Kadar muayanesi vardır.
SAÇMA SAPAN FİYAT TEKLİF ETMEYİN. FİYATI MAKUL TUTTUM BÖYLE BİR ARAÇ İÇİN.
UZUN LAFIN KISASI ARABANIN FİYATI SONDUR PAZARLIKSIZDIR. MASRAFLI BİR ARABADIR. DAHA ÖNCE KAZALARI VARDIR. BEL ALTI BOYALIDIR.
ARABANIN FİYATINI ÖLDÜRMENİN BİR ANLAMI YOKTUR. İLLAKİ SATILACAK DİYE BİRŞEY YOK...
-bir elantra 80.000 liraysa a3'lere 100.000, passat'lara 120.000 falan bence normal artık.
-yukarıdaki m3 ilanında herşey dürüstçe görünüyor ama başlığa da dikkat edip sorunsuz yazmasaymış keşke.
65-70.000 TL ye kadar dizel otomatik araç arıyorum düşük km olması iyi olur varmı favorileriniz önerebileceğiniz düzgün araçlar
Benim aklımda '11-12-13 jetta
yada e90 kasa 3.20d var ama henüz bulamadım
Ne kada çirkinmiş
Connecting site...