arada anneside kullanacığı için otomatik olması şart Onur için ondan imkansız bu :)
buarada mitolar şaka gibi 2014 dizelleri 71bin lütfetmişler kampaya ile 65 bin yuh onedir oyle
Printable View
O fiyatlara alanlara Allah akıl fikir versin.
Connecting site... Bende ki yeri ayrıdır :D
rencin tadı başkadır mikail :) mübarek tam keyifçi arabası , yanına içmeyen birini bulucan o sürsün arabayı , vurucan mersinden anamura içe içe gidicen , koyacan kazancı bedihi , seyfoyu , müzeyyen senarı off off :D:D
seyfo'yu bilmeyen arkadaşlar olabilir ki muhtemelen çoğu kişi bilmez.(ayrıca bilmesinlerde farklı olalım biz :) ) imparator ibonun üstadı aynı zamanda örnek aldığı sanatçı , ''Urfa benim içimde, ben Urfa'nın içinde'' sözlerinin sahibi enfes mezelik bestelerin türkücüsüdür o ''seyfettin sucu''
45 bine kadar spor otomatik favorilerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
soulun tipini beğenmedim ds3 aklımda yoktu bir bakiym
aslında polo gti alternatifi var ama dsg ye bulaşmak istemiyorum evin garajında yatıcak sıksık kullanılmıcak olsada insanı kıllandırıyor :D
bu araca baktım tam istediğim gibi pazarlık payıyla iyi fiyata alınırda duz vites işime yaramıyor
308cc 1.6 thp ler var şikayet duyan varmıdır ?
Fiyat haric arabaya tepkim;
http://galeri2.uludagsozluk.com/311/...abi_443549.jpg
Connecting site...
2.7'lerden cok mu farkli ? Frenler hala Allah'a emanet mi ? Hala camurdan cikamiyo mu :D
bir arkadaşım onerdi şanzımanından çekinmesem polo gti yanında buda çok mantıklı
Connecting site...
:D
Connecting site...
fsi değilde tdi olsaymış keşke. 4x4 tdi çok keyifli olurmuş.
Normalde araba diye bunlara deniyor : Connecting site...
Connecting site...
Bi "Yanıyorsun Fuat abi de burda var" (Fiyat konusunda gerçekten de yanıyor Fuat abi)