modelınden dolayı vergısıde dusuk pololara 50k para ıstenılen pıyasada cok mantıklı valla..
Printable View
Air bu arabada nasıl olur ? :)
Connecting site...
ilk olur :D daha önce yay koyulmuşu bile az sayıda zaten
Ben beğenmedim, air zaten hiç bana göre bişey değil hele gt yani amacı hız olan bi arabada saçma geliyo nedense. Bağlantısı ne falan diyen çıkar da yok belki bağlantısı benim fikrim :) Araba da zaten pek şekilsiz duruyo, sedan omega bulsan farklı olur bence vazgeçme omegadan :)
bize bazen daire karşılığı kapora niyetine takasa geliyor bu tip araçlar biz artık bu tip araçları almıyoruz. 2000 modeli gelmişti bu kasanın en son gri tertemiz adam 45 e veriyordu almadık.. satışı çok zor neticede artık bu sınıf araçları zenginler değil orta üst sınıf denilen üst sınıfla orta sınıf arasındaki türkiyede cüzzi bir kesim alıyor..
onada denk getirmek çok zor..
ciddi paralar değil artık b segmentinde bir araç parası ama nihayetinde aracın genel giderleri hala f segmenti.. yakıtı bile lpg taksanda lpg ile c segmentinde araç sürüp ekonomi yapan bir insan için su gibi içiyor noktasında..
Yoruma gerek kalmamış zaten : Connecting site...
Connecting site...
Cok kolpa duruyo yalniz :)
en azından 18 yaşında bir arkadaşın bunu anlaması çok güzel. biz dedikmi eski kafalı geri kalmış dinazor falan oluyoruz :)
c kasa W204 ve sonrasının benim için statü sınıfı premium'luğu falan kalmadı..
linea jetta dan farksız halk sınıfı bir araç oldu benim gözümde gerçi oda güzel demek memleket zenginleşmiş.. w202,w203 bile bana göre daha elit duruyor. :)
Valla bende dün gördüm CLA 180 sandım dedim makyajlısı felanmı çıktı nasıl bi paket bu arka stoplar felan değişmiş :D Arkadaşlar uyardı C180 yazıyor CLA değil . Yoksa ben hala o gördüğümü CLA sanıyodum :) Bencede ortalık iyice karıştı mercedes son zamanlarda iyide sattı türkiyede onunda etkisi büyük . ortalık merso doldu :)
Edit : Benim içinde W204 sonrası mercedes c serisinde hiçte başarılı değil . Göze hitap var ama ruh yok gibi :)