megan coupe alın geçin :) direk okudum 2 saniyede aklıma gelen ilk aracı yazdım :) benzinde az yakıyor lpg ile dahada az yakıyor o motor.. o kasaların bildiğim kadarı ile ikinci elide var parça desen zebille renualt..
Printable View
sahibinden uçmuş zaten bazı araçlarda hiç oralara bakma.. piyasaı olmayan araçların fiyatları normal piyasası olan araçlar uçmuşlar bazıları 5 bazıları 10 eklemiş üstüne..
Cillop..
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2388716/detay/
fiyatta yardımcı olunur :)
Connecting site...
yeni sıfır porscheye değişmem bu güzelliği..
Cok degil daha 4 5 sene once 30 milyara suratina bakilmiyodu bunlarin.simdiki fiyatlara bak
porsche den bahsediyorsan dediklerin 90 lılarda üretilenlerdir.. 74-77 arası kasa zaten türkiyede çok çok az var en son 2003 de bakımsız bir tane yeşil vardı 55 bin tl ye o zamanın parasına satılmıştı. dünyada klasik sınıfında bir araç op orjinalleri avrupa amerikadada pahalı.
Evet porscheden bahsettim bitane koyu patlican moru renkte vardi arkada koca kanat falan :) 80 85 model falandi, 33 bine satildi
doğrudur oynanmışsa targa görünümü falan verilmeye çalışılmışsa çok değer kaybettiriyor o tip şeyler.. 70 lilerde üretilenler baya baya az piyasada..
Bizimde düşündüklerimizde 19 var ama diğerlerine arkadaş pek sıcak bakmıyor. Onun haricinde ka ve twingo bakıyoruz şekil olarak farklılar diye. Birde astra, corsa, mazda practica bakıyoruz. Bakalım ne denk gelecek. Bütçe kısıtlı olunca akla gelen bir çok araba feleğin çemberinden birkaç kere geçmiş oluyor o yüzden olabildiğinde ağırdan alıp düzgün birşey bulma çabasındayız :)
Bir 19 sahibi olarak 19 dusunmeyin derim, alacaginiz aracta en azindan abs olsun :)
o jantlar ne bee , biz 17 ile rahatsız oluyoruz bazen.bu ne cesaret :) aracın fiyatınada takılmamak lazım , bence ederi 25-26.
Connecting site...