Ben neden döndüm ülkeye sorusuna kendimce makul cevaplar veriyorken, böyle imkanları, ve ülkede yaşananları görünce kendime sunduğum cevaplar geçersiz kalıyor. Boşluğa düşüyorum. :)
Printable View
biz kendi kuyumuzu kendimiz kazdık hiç bu konuda kimseye laf etmeyelim.. zamanında hondaya nsx siparişi verildide honda yok yollamayızmı dedi.. yada toyotaya supra siparişi geçildide yok yollamıyoruzmu dediler.. zaten onlar yok dese greymarket denen bir şey var bireysel ithalat var yani getirmek isteyen getirirdi..
ama kafamızı kuma gömdük iki üç markadan dışarı ülkecene oldum olası çıkamadık.. şimdi yeni yeni açıldık alternatif markaları almaya başladık.. ve geçmişe dönüp kaçırdıklarımıza ayıflanıyoruz.. nsx ler supralar R34 ler liste uzarda gider..
Severim kendisini :rolleyes:
Connecting site...
Connecting site...
vay aq yazık olmuş :(
Connecting site...
Rs6 bu işin son noktası. İbne audi vagon işinde yıllardır 1 numara :)
audi olayı zamanında güzel ve farklı yakaladı kimse wagonda zamanında touring ve performance olaylarına girmedi oda o kanalı kullandı ve ilk oldu ordanda yürüyor hala.. rs lerle allroadlarla avantlarla bence audi o demek zaten..
normal wagon işinin kralıda amerikalılar adamlar 3 oda 1 salon araba yapıyorlar. :)
Arada bunlar da çıkıyor işte :D
Cadillac cts 5DR WGN | eBay
hey maşallah çok güzelmiş. :)
lacivert rs6 acarsan'ın sahibinin. özel konfigüre ederek 920.000 tl'ye rs7 de getirmişti. biraz kullanıp kısa zaman içinde arkadaşına satmıştı. ayrıca r8 de kullanıyordu bi ara. acarsan bence türkiye'nin en iyi audi bayisi. ttrs'ler, cabriolar, rs5'ler, r8'ler falan neler sattılar neler... sayelerinde audi'nin görmediğim modeli kalmadı. iki hafta önce beyaz rs5 getirip koydular showroom'a. nasıl satacaklar, kim alacak diye bekliyordum, 4 gün önce satılmış. :)
rs6'yı acarsan'ın her ziyaretlerine gittiğimde kapının önünde görüyorum. bi keresinde sağolsun ömer bey sırf sesini duymam için kontağını açmıştı. ses değil, gürleme ondaki. rs ile normal a6 arasındaki fark real madrid ile elazığspor arasındaki fark kadar. renk de scuba blue ki dayanılmaz bi görünümü var o aracın. emin olun fotoğraflar en berbat hali. gerçekte görseniz kafayı yersiniz.
:icon_tup:Connecting site...
yeni gördüm ne zaman a6 aldın :D daha dün e320 almamışmıydın :) gerçi hızınada yetişilmiyor hayırlı olsun :) yenge demiyorsa ben diyicem gömdün gömdün çocuklarının rıskını arabaya gömdün.. :D çocuklar büyüyünce buba bizim niye apartmanız yok bak alinin bubası residance dikmiş dediğinde yenge diyicek babanız paraları arabalara gömdü çocuklar. :D şaka yapıyorum :)
1 ay kadar oldu başkan. konusunda yazmıştım zaten neden a6 olduğunu. harbiden de parayı arabalara gömdük, şaka değil. ;)
hayırlı olsun.. olsun hepsinden zevk aldın işte bence çok doğru bir tercih olmuş.. hepsi iyiydi ama bir o citroen ile a3 ü sana yakıştıramamıştım gerisi güzel araçlardı. xtype dan e kasalara bu a6 ya kadar.. arada galiba bir 5 kasada olmuştu :) ..
eyvallah. ;) ds5'teki donanım ve görünümü o fiyata dünya üzerindeki hiçbir otomobilde bulamazsınız. ancak sürüş özellikleri bu durumu gölgeliyordu. a3 ise bana göre sınıfının en iyisi olmasına rağmen fiyatı harbiden yüksekti. çok memnun kalmıştım ama bagajı yetersiz geliyordu.
dediğin gibi bana üst-orta sınıf gidiyor başkan. :)
aslında a6'yı da konfigüre edip bekleyecektim. inanmazsınız belki ama hem avant olacaktı hem de sedefli granat kırmızısı! satış temsilcisi (ümit bey) sen nasıl bi insansın abi demişti. bekleme süresi iki buçuk ayı bulur deyince vazgeçmiştim.
11'e alınıp ön tampon kanat ve sti mavisine kaplatıp binilebilir. Jantları hazır vaziyette.
Connecting site...