tam tersine abi cari açığımızı patlattı ne kapaması :D almanlar ihya oldu :p
Printable View
Sabah sabah ucuz dizel suvlardan bir karışık atalım ortaya :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
kafa ağrıtmayacaksa xc90 60.000 civarında müthiş bence. güvenli, sağlam ve donanımlı.
pajero en sevdiğim japonlardan birisi, hastayım. günün birinde 50-60.000 aralığında arazi makinesi alacak olsam bu %90 pajero olurdu.
birçok amerikan aracındaki plastik ve deriler o kadar basit ki aklım ermiyor. jeep ve dodge'dakiler de aynı. yalnız dodge'ların dış tasarımlarını seviyorum. caliber, nitro ve tabiki challenger...
XC90 bizde vardı 2004 model. Geçen sene sıfır S80 ile değiştirdik. XC90'a masraf yapmak yerine uğraşmayıp S80'e en baştan baksak sıfır S80 filosu dizerdik.
Kısacası, biz ettik siz etmeyin. Uzak durun :)
pajero bayadır satılık... nasıl satılmaz aklım almıyor..
bunlarda mı şanzımandan sorunlu ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63919666/detay
Aynen şanzıman sorunu var. Yetkili serviste yapılmasına rağmen dikiş tutmadı bizdeki. Onun dışında düzenli olarak beyin arızası veriyor. 12 farklı beyin var gibi bişi demişlerdi, düzenli olarak patlıyorlar sırayla.
şanzıman ve beyin arızası araçta en korktuğum arızadır. kronik ve dikiş tutmayanına denk gelirsek Allah muhafaza...
kalsın.
ilk defa goruyorum tuhaf bı cekıcılıgı var :)
Connecting site...
bu ara bunlara sardım.. var mı tavsiyesi fikri olan? başımızı ağrıtır mı?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site... bu fiyata çok ama çok iyi
Sabah Çorlu renault servisinde Kırmızı A4 sedan gördüm 2.el de arayan varsa ulaşsın benzin veya dizel olduğu hakkında bilgim yok yalnız
Alfa 156'lar nasıldır bilmiyorum da ciddi düşünüyorum şu ikisini.
Connecting site...
Connecting site...
suv da fazla teknolojiye girmiycen bence adından belli suv dağa taşa bayıra yaylaya bozuk engebeli arazi koşullarında gidiyorsan aracı oralarda yürütüceksen ne kada rçok elentronik ne kadar çok teknoloji beyinler yazılımlar o kadar çok potansiyel arıza başa bela.. yolda kalsan teknolojisi az bir suvla elinde anahtar tutuyorsa yapar evirri çevirir yola devam edersinde.. teknolojisi yüksek araçda hiç bir şey yapamassın zaten beyin direk korumaya alıyor almasada sensör elektronik arızası ise gene çalışmaz hiç bir şey yapamassın olduğun yerde çekici yada servisi bekle..
suvda bence önemli olan tek soru şehir içi asfalt jipimi yoksa hakiki dağa taşa çıkıcak arazi aracımı..
pajerolar çok iyi bencede türkiyede harbi yaylaya engebeli yere gidicek insanlar dışında pek talep görüceğini sanmıyorum neticede yakışıklı süslü püslü şehir jiplerinden değil..
Ben işimi yaparım yoluma bakarım geriside beni ilgilendirmez tarzında bir araç..