e92 m3 vardı asıl bitane :D KOR 69 gibisi yok ama :hehe:
Printable View
Kırmızının yakıştığı nadir Suv'lardan birisi.
Connecting site...
Bundan 3-4 sene önce beyaz cabrio 320d vardı orj m3 bodykitli satılık bilen eden var mı şuan nerelerde
geçen aya kadar 2008 tertemiz vardı birtane altımızda avukatın makam şöför aracıydı..almayı çok düşündüm oda 50 bin tl idi
bildiğim araç arkadaşımdada vardı harika bir araç her şeyiyle çok konforlu dolu donanımlı ama gel görki şehir içi 11-12 yakıyor sırf ondan vazgeçdim.
Connecting site...
Ekonomik benzinli 107
Temiz duruyor araba. Takas teklif ettim ne diyecek bakalım :)
Connecting site...
Connecting site...
bi tık basık olsa çok iyi duracak.
yok kovalamıyorum forumda en çok bu konudayım hoşumada gidiyor kupon ucuz dolu kaliteli araçları paylaşmak insanlara hiç aklında olmıyan araçları göstermek..
hani adam bomboş kup kuru tabiri caizse normalde donanım güvenlik kalite olarak para etmiycek araç alıcağına zamanın dolusu kaliteli parasının hakkını veren yatırdığı her kuruşu donanım kalite v.b olarak geri alabilicek araç almasını isterim..
dikkat edersen yüksek fiyatlı araçları pek paylaşmıyorum yada sıfır gereksiz geliyor bana zaten o paralara çıkıldımı favori diye bir şey kalmıyor istediğini rahat alırsın gücün yetmeyipceği aracı paylaşıyorsan oda hayaldan öteye gitmiyor oda bana göre değil.. :)
belli nedenlerden alamıyorsan yada üç beş sene içinde parayı denkleştirip alabiliceğin bir araçsa bence favori araç odur.. zaten konuyu açan arkadaşda ilk o amaçla açtı ama konu koptu gitti.. :)