Yanlış anlamayın ama temmuzda sıfır olarak aldığım c180'i ( makyajlı,turbo 7G,AMG,paladium gri ) 13.000 km'de nokta hatasız olarak aralıkta 105.000'e sattım. Siz hemen hemen aynı aracı aynı tarihte 81.000'e almışsınız.
Printable View
Connecting site... belki acamayanlar icin 167424601 bu araci ortalama ne kadar bi fiyata almaliyiz sizce ? Km.si 100 bine yaklasmis ve 3 parca boya var
Connecting site...
Eğer düzgün ve temizse bence daha mantıklı bir araba, hem elegance donanımda hemde km diğerine göre oldukça düşük ama marka/modele sempati yoksa tabi ki diyecek bir şey yok. :)
+Yukarıda ki Lacivert Superb hakikaten çok güzel bana göre tek dezavantajı manuel olması.
trendline 100.000 deki jettaya 50 bin :eek: hangi şirket aracından çıkmadır acaba bulasma bile bence
kesinlikle almayın ne gerek var 100binde araç bide trendline 45 e bıraksa almazdım ben olsam yukarıdaki suberb ye +1
Dusunceleriniz icin tesekkurler arkadaslar eger fiyat seviyesini asagiya cekebilirsem ancak o sekilde alirim km ve donanim pek tatmin edici degil. Marka olarakta Vw veya opel bakiyorum skoda bana biraz uzak bir marka
Connecting site...
Alınası bi araç
Sizce gerçek ilan mı ?
Connecting site...
2013 GTI girmediki.. 2014'te girdi.
911 Limited Edition 50:icon_rule
Connecting site...