Connecting site...
ww cc dizellerin fiyatları 140 150 lere çıkmış şu piyasada insignia çok mantıklı
Printable View
Connecting site...
ww cc dizellerin fiyatları 140 150 lere çıkmış şu piyasada insignia çok mantıklı
SAhibinden linkleri telefonda acilmiyor. Problem nedir ?
kıskandım ama yine de paylaşıyorum
Connecting site...
Arkaya C180 Amg yazdırılmalı :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
c320 cdi güzel olmasına güzelde. şeytanla oynaşmış gibi duruyor makyajlı jant, makyajlı stoplar, leş ötesi çakma ızgara, orjinal amg ise niye yıldız var önde :)
kaput camurluk tampon aralıkları bir acaip duruyor
amg nin suyunu çıkardı mercedes iki lip bir jant takan amg oluyor..
benim bildiğim tek amg bu kasada c32 amg'dir..
Connecting site...
GECE 8
Connecting site...
araca niyetlenen varsa ben gibi, gidip bakmadan ben söyleyeyim bir iki şey. bedeli görünmeyen 2012 tarihli kaza önden airbag vs vs.
ayrıca aracın kmsi 100.000küsür düşürülmüş..
LEON a bizde bakmak istiyorduk iyi olmuş gitmediğimiz. 35000'e kadar dizel leon arıyoruz. :D
valla ben de şuan bakıyorum, acayip kaşıntım tuttu 1.9tdi alıp yüklicem :D
bunlara ne diyosunuz bakalım:
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bunada bak derim kardeşim. Fiyat fazla ama motor muazzam, aracın iç resimleri bende mevcut kadranlar güzel koltuklar eh işte diyelim.
golfün içi panayır yeri gibi
Herkes istediği fiyatı tabi çekmekte özgürde bakma ciddi alan çok az kişi çıkar istediğin fiyat değil müşterisini buldunmu tam aksine vericeksin bu tip araçları..
kapıda kuyruk yok neticede müşterisini kaçırırsan belki 6 ay bir sene daha elinde kalabilir.. bu devirde herkes büyük motorlu çok yakan roadster tarzı 95-97 modellerde heleki mercedes tarzı bir aracı almaz.. meraklısı olucakta ancak onuda buldunmu vericeksin yoksa dediğim gibi bir dahaki şanslıyı bekler durursun :)
fabia combi scout
Connecting site...
Connecting site...