http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30009694/detay
Bu tarz ılan açanlarada ayarım .
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30009694/detay
Bu tarz ılan açanlarada ayarım .
Sunroof bendede takıntı olmazsa olmazlardan ,cok sukur bugüne kadar hep sunrooflu araba aldım bundan sonrada sunroof ,bixenon takıntım :D
sunroof olmassa olmazım bende sunroofsuz araba hayatta almam elim öyle ibr alışmışki yaz olsun kış olsun farketmez direk delim tavana gidiyor hemen açıyorum tavanı.. birde cabrio aracım olsa demek görmemişin tavanı açılmış tutmuş kış günü karda gezmiş misali hiç kapamazdım herhalde..
kesinlikle sunroof bendede mutlak ihtiyaçtır , yaz kış demeden o kıçı kalkık olacak arkadaş :D integra sunroofu nun kıçı kalkmıyordu ama olsun aydınlığı yeter vallahi :)
ilk lagunamı alırken 20000 km fazlasını ve 2 kayıt daha fazla hasar çıkanı almıştım sırf istediğim donanım ve sunroof var diye :D
sunroof yok diye ne araçlardan vazgeçtim :)
her seferinde sanruflu araba alıcam diye ne arabalar kacırdım :) sonc hala alamadık bi sanruflu :D
Keyless go zaten anahtarsız çalıştırma demek ?
gunalarda mercekli far yok bu kasalarda. Merceksiz Xenon var. Xenon olduğu için mercek yazmış olabilir. Bi de bu kasalarda da anahtarsız çalıştırma özelliği var. Aracın kapıları kart üzerindeki tuşlara basmadan açılıp araç hareket ettirilebiliyor.
o yıllar volvo xc90 larda falanda merceksiz bixenonlar vardı..
KEYLESSGO anahtarsız giriş çıkış manasındadır, anahtar cebinizdeyken arabadan 1,5 metre uzaklaştığında kapıları kilitler, yanına yaklaştığında açmaz , ne zamanki herhangibir kapı koluna davrandınız ozaman kapılar açılır, bu kasalarda 2 faz vardır, bu ilandaki faz 1 ve faz1 lerde sadece anahtarsız giriş çıkış vardır yani keylessgo , 3 sene faz1 privilege kullandım, aldığım kişinin böyle bir özellikten haberi dahi yoktu, yetkili servisten fransa sipariş ile kart getirtip şase numarasına göre araca kodlamayla açtırdım.
faz2 lerde ise bu sistem aracı çalıştırmadada devreye girdi, yani araçtan uzaklaşırsınız kilitler, yanına geldiğinizde yine kapı kolu yada bagaj tuşu na dokunmak ister açılır, içine binersiniz kartı takmadan start tuşuna ilk dokunuşta yarım kontak , ikincisinde aracı çalıştırır. far olarak d2r kullanır orjinalinde, mercek sadece faz2 lerde geldi ,aynı zamanda far yıkamada tampon içine gömüldü faz2 lerde. :) başka sorusu olan ?
birde şimdi öyle değil ama zamanında sunrooflu araçlar en dolu full paketlerde olurdu yani sunroof varsa genelde araç o modelin en dolu paketi olurdu..
Hocam pek açıklama yapmana gerek yok. Babam 25 senedir Renault satıcısında çalışıyor. Renault araçlarının içinde büyüdüm zaten :) Kaç sene hangi bi kasasını kullandığımızı ben sayamadım artık.
http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_key
Keyless go sadece kapı açmadır diye sınıflandırılamaz. VW grup araçları anahtarsız giriş çıkış sistemine ayrı para, anahtarsız çalıştırmaya ayrı para istedikleri için genelde sanki 2 farklı sistemmiş gibi algılanıyor. Normalinde sistem anahtarı cebinizden hiç çıkarmamanız üzerine tasarlanan bir sistemdir. İster kapı açma kapama, ister kontak açma.
Kendi kullandığım Latitude ve Megane IIIlerde de aynı donanım mevcut.
erçinin dediği doğru keyless normalde anahtarsız çalıştırmada dahil olan bir sistemdir. zaten mantıkda bunu gerektirir arabaya anahtarsız biniyorsan devamındada ibr tuşa basıp çalıştırıp gitmen gerekir yoksa keylessin o kolaylığı esprisi kalmıyor .. ama ülkemizde böyle farklı paketlerde sattıkları için doğaldır yani ikinizde bakış açısı olarak haklısınız :)
keylesgoo 2003 de bunu yapıldığına dua etmeli bence :) ,söylediğim gibi laguna faz1 lerde keylesgoo sistem - anahtarsız giriş çıkış manasındadır.
hatta servisteyseniz daha güzel , babanız yada siz bize bir tane faz1 göstersin bize anahtarsız çalışan , yeni bir şey öğrenmiş oluruz :)