2010 Land Rover Discovery Discovery 4 3.0 TDV6 91.000 EUR Galeriden satılık ikinci el
Printable View
yaa arkadaş bu gaziantep / şehitkamil nasıl bir yerdir? nasıl bir ikinci el araç potansiyeli vardır burada?
ne ararsan var...
Lamborghini Murcielago LP640 2008 Model 375.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
simge bakıyor antepe.. anlatır birazdan.. :)
evet bizzat kapısını kaldırmışlığım oturmuşluğum vardır o murciye.
onunla yetiniyoruz işte naparsınız. :D
şehitkamil ilçe olarak ikiye ayrılan antepin diğer ilçesi.
allah razı olsun kendilerinden krm otomotiv olmasa süper sporların hiçbirini göremezdim inceleyemezdim buralarda.
iki üç haftada bir giderim alıcı olmadığımı bildikleri halde izin verirler. :)
f430ları vardı en son, panamerada getirmişlerdi.
bu değilde beyaz murcielago vardı, onu gördüğüm gün akşama kadar araç gözümün önünden gitmemişti. :)
para işte olmaz olsun. :D
olay sadece krm oto değil :D
sahibinden'de neredeyse istanbul ilanları kadar gaziantep şehitkamil ilanları var
:D
doğrudur antepte araç piyasası canlı ama bu tür süper sporların %90ı krmde.
geçen hafta birisi 0 km siyah 997 turbo getirmiş. (500 hp, pdk)
millet içine düşecekti. yakışıklı farkındaydı izlendiğinin hafif bi gazladı kaçtı. :)
porschelerin sesleri çok tuhaf ya. diğer sporlardan gerçekten çok farklı uğultusu falan...
antep zaten gelısen bı sehır :)zengınlerı coktur
sürme şansına nail olabildiğim tek süper spor sayılabilecek markadır porsche. rölantide bile böbreklerim titrediğini hatırlıyorum :D pdk şanzımanlıydı o da, 911 turbo (997). kaburgalarıma karabasandan sonra sadece bu araba ağırlık çöktürebilmişti :D abartmıyorum (ama heyecanın etkisi olabilir tabi inkar edemem :D) 150 km'ye kadar nefes alamadım.
edit: bu arada şehitkamilde nerde bu krm? bu haftasonu antepte şehitkamile gidicez, yolum düşerse bi uğrayayım buraya merak ettim :D
http://image5.sahibinden.com/photos/...0436202x3r.jpg
bu yandan çok hoşuma gitti renk , jantlar ve aynalar yakışmış arabaya
o kaplamaları sevemedim bir de içi haa unutmadan bir de ön tamponu :)
Valla ciddiyim niye şaşırdınız acep araba benim hoşuma gitti bu saydıklarım hariç onlar da olmasa çok güzel bence :)