@FATIH
Mazda cx vs infiniti fx...tabiki tercih meselesi.
Printable View
@FATIH
Mazda cx vs infiniti fx...tabiki tercih meselesi.
discovery daha çok outdoor tarzına hitap ediyor benim fikrim.. premium prestij olayından uzak bana göre ondan eledim.. zaten aynı markanın o sınıfta range i var o işi gören..
Gc güzel araç ama bu premium sikletin aracı değil benim fikrimce.. zaten yurtdışı premium suvlar kıyaslamasındada pek katmıyorlar ..
En mantıklı seçenek Range Rover Sport bence satmak kolay ikinci elde de pek zarar etmez, gayet şık ve konforlu onun dışında ki alternatifte bencede Grand Cherokee Summit olabilir tabi kısa vadede satılmayacaksa araç. +FX30'lar SUV'dan çok yüksek spor araba gibi bir şey yani inip binerken bile gömülüyorsun aracın içine, gençlere daha yönelik bir araç bence. :)
1- Cayenne
2- ML
3- X5
4- Tuareg.
2008'de sifir RRS 2.7 aldik agzina kadar dolu. 7 ay falan dayanabildik, o gunden beri RR benim icin kara liste direk. Mutlaka iyilestirilmistir o kadar senede ama girdigimiz camurdan traktor cikardiktan sonraki hafta sattik Tuareg aldik 2 yil kullandik. Ve hala da F/P kistasindaki en mantikli SUV benim gozumde.
ben pek range sıcak bakan biri değildim sıkıntılı araçlardı eskileri eski teknoloji kullanıyorlardı .. hantaldı çok yakardı.. elektrik arızaları v.b eksik olmazdı kısaca akarı kokarı çok olurdu ama yeni kasa rr sport autobiography kullandım bu sefer yapmış adamlar aracı hafifletmişler dizel motoru çok seri atak ve az yakıyor sürerken bakmadım ama kiraladığımız firmadaki arkadaş 8 falan yakıyor dedi.. iç hatları derli toplu her şey elinin altında malzeme kalitesi en üst seviyede.. ben çok beğendim.
Acelesi yoksa biraz bekleyip o paralara 0 xc90 alırdım
Darkmoon
Iyi diyosun hos diyorsunda rr sport autobiography nin "0" km liste fiyati 208 bin € cuk :)
Grand cherokee summit en fullu oluyor onun "0" km si 137 bin €
Bide bu range lerin tamirat icin komple arabayi yukari alma olayi cok sknti cogu sey icin direkt araci sokmek gerekiyor
beyler e46 3.25 yada 3.30 cabrıo bakıyorum renk farketmez motor ıyı olsun deısen olmasın yeter
7k KM'de F30 320d M Paket ile bu araç kafa kafaya takas edilir mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87219868/detay
350 bin tl ye sanırım yeni kasa range alınmaz.. o zaman hiç bulaşılmaz eski kasaya.
Fiyatlar hakkında bilgim yok ben genelde o tip araçları kiralama yollu kullnamayı tercih ettiğim için .. :)
birde genelde fatih hep sıfır araba alıyor aklım ona gitti :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45933539/detay
Aynısından babam kullanıyor çok memnunuz 21.000 km oldu bir kere akü bitti bizden dolayı onun haricinde tek sıkıntı yaşamadık içindeki donanım yol tutuş vs ciddi başarılı tavsiye ederim