bu arac lpg de ne yakar. tahminleri alalim.
Printable View
biraz garip ama gerçek çiğmi içiyorlar napıyorlar ben anlam vermedim lpg sapıyor bunlarda ayar tutmuyor adam akıllı trafikte aynı model arkadaşla denk geldik kaç motor bu dedi dedim 1500 kaç lira yakıyor dedi dedim 90 ı geçmezsen 350 falan... iyimiş bilader şuna 500 kuruşu koklatamadık demişti sanayide motor yaptırkende 1-2 elemanla denk gelmiştik onlarda çok yaktığında şikayet ediyordu aldesa takılıyor bunlara lgp kafalar sorun yapıyor..
eleman zaten açıkça yazmış csl paket diye. ama bir şeyi unutmuş bunlar bildiğin m3 koltuğu csl koltuğu değil. csl koltukları aşık olunacak güzellikte.
İlan içeriğinde CS olarak belirtmiş eleman, üzerinde CSL paket varmış. CSL pakettede içeriğinde bulunanları belirtmiş zaten.
Pako takımı makyajlı tamponlar avartgade panjur güzel ve tadında basıklık ve iyi bi jantla nokta olur hem ekonomi hem görsel :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1447330/detay/
:love::love:
Bu adamın oğlu olmak istedim :D
mk2 im olsaydı ilk alacagım sey bunlar olurdu :(:(
Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.100 TL Sahibinden satılık ikinci el - 31369898
BMW 3 Serisi 3.15 1981 Model 6.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 30875847
daha önceden görüyordum satılmış araç