yakın zamanda wagon düşücek olsam ilk tercihim olurdu :D
Audi RS RS 4 2001 Model 59.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103006023
Printable View
yakın zamanda wagon düşücek olsam ilk tercihim olurdu :D
Audi RS RS 4 2001 Model 59.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103006023
Konuyu wagon'a bağlamışım :D
Modifiyemin düzenlediği ilk körfez buluşmasında Hakan abi yaklaşık 50 kişiye Rs4 keyfi yaşatmıştı. Günün sonunda kan ter içinde kalmıştı ama hepimizin ağzı kulaklarındaydı kırmızı rs'in içinde :) sonra Ankaraya sattı arabayı 06 RSS 06 olmuştu galiba plakası.
rt 500 e takas teklifi gönderdim pm'den.
eğer sahibi kabul ederse evladiyelik olarak kendi aracımla takaslıycam kısmetse.
bazı araçların fiyatı herşeye rağmen değiyor bence.
benim için tek eksik olan sunroof o araçta. hayırlısı bakalım
Bizim Reco efendinin M3. Hoş 1 M Coupeden sonra kardeşi Aliş kullanıyodu. Orasına burasına bişiler getirtmekten bi M3 parası daha vermiştir sanırsam.
BMW M Serisi M3 2011 Model 110.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 106660798
Evet Yeditepe stickerı var. MTE plaka.
alttaki komşunun aracı gerçekten böyle temizini ben görmedim hiç fotolar kötü çekilmiş biraz ama arac gerçekte çok diri ve temiz camdan izlemesi çok güzel oluyo :)
Mercedes - Benz 300 300 SEL 1990 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 104096185
butun gün sahibindende geziyoruz
bide orayı yonetenlerin ortamına bakın :D
Girişim Ofisleri'nde bu hafta Sahibinden.com'u ziyaret ettik
süpermiş orda çalışmak isterdim :)
kariyer.net te şuan açık pozisyonlara bakıyorum
lanet hepsi anadolu yakası okulum burda olmasa oraya taşınırm ama sıkıntı değil ahaha
koşu parkurunda ginger ile roll yapmak vardı peehh
webrazzi çok kaliteli site gerçekten , bu tarz haberlerini çok seviyorum..
aynı site üzerinden yemeksepeti.com ofisini izlemenizi tavsiye ederim
Girişim Ofisleri: Yemek Sepeti
bende açılmıyor :D
webrazzi'de Lastik Papuç ofisi izleyin. Çalışma ortamı öyle olur :)
bizim patrona göstermiştim bi ara az daha işimden oluyordum :D
Renault Clio 1.6 Dynamique 2008 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 106335705
Clio3 lerde sunrooflu ilk defa görüyorum(rs ve grandtour dışında)
Bu kasanın türkiyeye nadir gelen makyajlanmış versiyonu son nokta...
Mercedes - Benz CL 500 2004 Model 42.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98384077
CL mukemmel gorunuyor.
o değilde acaba Murtaza ' ya profesyonel çekim yapılsa nasıl olur :D