Jaguar üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 950 TL Sahibinden satılık ikinci el - 34050388
Printable View
OZ Racing üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 3.770 TL Mağazadan satılık sıfır - 73165840
Ulan ilk defa istediğim gibi jant buldum.Onunda fiyatı dikkatimi çekti. :(
şu mercedes çok temiz ve olumlu anlamda çok farklı görünüyo:
(sadece camları biraz fazla karartmışlar.)
Mercedes - Benz E 240 Elegance 1998 Model 37.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 71793805
bu hangi ara hataya gitti?
Mercedes - Benz SL 500 2002 Model 78.888 EUR Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 72122117
o araba kazalı halde satılmış
dün eklediğim passatta bugün galeriye satılmış
Maserati 4 Serisi 422 1991 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 27483309
ilan tarihi eski ama araba çok deli duruyor
sizce bu fiyata alınır mı ? ne gibi sıkıntılar çıkarır ?
ARACIN SAATİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.
tum maseratilerde dikkat ceken mesajdir. tum arac sorunlu olsun motoru patlak on takimi daginik olsun ama saat calissin diye bir dusuncemi var arkadas bunlarda... alt tarafi saat degilmi ? tamam ikoncan olmus ama neticede motor uruyenden dahami onemli ?
ayrica YAG POMPASINA BAKIMI GEREKİYOR. / ARAÇ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.
yag hayati onemi degilmi ozellikle bu tarz motorlarda ? ben cok celiskili buldum aciklamalari.
ayrica GC8 plaka hemen hemen her daim yillardir satilikda karsima cikan bir arac. cok cok eskilerdende bizim bankada calisan birindeydi adam hem bilincli hem sert kullanirdi hakkini sonuna kadar verirdi. ama uzmezdi aracinida. yaman bir celiski icindeydi yani. :)