1996 Jeep Grand Cherokee 5.2 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 71469438
Printable View
işinin ehli bir lpg bayisine lpg taktırırsanız hiç üzmez sizi.forester kullanan bir abimiz 120 km/h sabit hızla 53 tl gazla 310 km yapmış buda boxer motorun çok yaktığı tezini çürütür.bende basmadıkça uzun yolda 1.8 karbüratörlü subarumla 22 kuruşlara kadar iniyorum.Sizin bu aracı alma amacınız nedir.?Ona göre yorum yapalım.
Açıklamalar için çok teşekkürler.
Evden işe, işten eve gidip gelmek :) Bi de jant + coil :D Bir araç bu kadar yakışıklı olmamalı, baktıkça bakasım geliyor araca.
Günde 70 km yapıyorum minimum, bu olmasa 2.4 Executive Accord ya da 2.0T S60 bakacağım. Twingo'm 45 kuruş yaktığından alışkınım benzin parası ödemeye :D
Bu arada ilandaki araç 5 parça boyalıymış, gümüş bi tane buldum ona bakıcam yarın.
:) haklısınız sayılı güzel sw modellerinden biri.Yakıtı düşünmüyorsanız benzindede kullanabilirsiniz aşırı derecede yakmaz basmadıkça.Subaru lafını duyan uuu çok yakar diyor ama 1.4 chevrolet aveo 1.8 karbüratörlü subarumdan daha çok yakıyor. :) Temizini bulduktan sonra tam keyif aracı olur :)
tam binilecek leon valla
Seat Leon 1.4 TSI Style 2011 Model 43.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 92186989
Var, olmaz mı :D 45 kuruş yakmasının sebebi benim çevre yoluna çıkıp VHT'mi kapladıklarını bi türlü anlamadığım o asfaltta 160-180 arası kullanmamdan kaynaklanıyor :D
Öbür arabalarımdan birisi olsa yol geçiyor, çok basma gereği hissetmiyorum da, Twingo olunca yol resmen geçmek bilmiyor o yüzden Allah ne verdiyse basıyorum ben de :D
Çok yakacağını sanmıyorum zaten, Sonata için de 10 litreden aşağı yakmaz demişlerdi, bendeki 7.3 yakıyor. Tekrardan teşekkürler açıklamalar için.
Seat Leon 1.4 TSI Style 2008 Model 35.900 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90557659
Tanıyan bilen varmıdır?
Z1 i bebekte görmüştüm çok şaşırmıştım :)