valla kardeş bulduğun araçlar işime yarayabilir :D Bizde bakıyoruz 30-35 lira civarına 5 kasa. Bulduklarını banada gönderirsen çok iyi olur :)
Printable View
Araç gayet diri duruyo ;)
Honda Civic 1.6 Si 1991 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92920802
araç güzeldir, temizdir, birçoklarının da hoşuna gidebilecek bi araç ona birşey diyemem zaten kardeş. anlatmaya çalıştığım honda'ların artık 90 modelleri dahi 10.000'in üzerinde fiyatla konuluyo ilanlara. yahu el insaf, aynı yaşlarda, aynı fiyatlara taş gibi mercedes'ler var 300d'ler, 200e'ler... yoksa zevktir kardeşim, elbette beğenilir. ;)
Fiyatı konusunda birşey diyemem ama benimde çok hoşuma gitti. Küçük dokunuşlarla çok güzel hale gelir. bende araba bakıyorum alsam mı diye düşünmedim değil
katılıyorum,honda yı gectim kıcı kırık R 9, tofaşlara 10bin ve üstleri isteniyor. bi de jant, yay, far karartma yapan üstüne bi 5 bin daha koyuyo...
Hyundai Elantra 1.6 GLS 2011 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 92621240
yandan görünüşü hoşuma gitti kaslı duruyor..yoksa diğer kısımları beş para etmez...
Her zaman öyle olmuyor iste..;)
hyundai yapılı gibi duruyor güzel görüntüsü var
detaylı temizliğe girmiş :)
bu s40 alınır ve sıfır sıkıntı bilinir :)