Böyle birşeyi yapsa yapsa Orhan Keptın'ım yapardı zaten bana :D
Printable View
adam 0 koyma özürlü falandır belki.
e21 alınırmı aldıktan sonra çok uğraştırırmı
içim kıpraşıo e21leri görünce :)
:icon_tup: vti iyiye benziyor
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk
arkadaşlar yoghun araba baktıgımdan bu ara kliometrelerde sıkıntı var adam yazmıs 15400 de diye arıyosn abi yanls yazmısım araba 154binde diye söliyolar ve bir iki deil hep var
bide boya takıntısı olan aramasında yeni bi satış tekniği olmus :D
dün bir rio bakmaya gittik adam cok idalıydı değişen yok diye gittik adam düzelttirmis arkayı herşeyde anlastık alacaz dedim bi trammere bakalmda bişi vasramı :D ve adam 1 yıldır araç sahibi oldugunu söledi hiç kaza olmamıs o kazayı bilerek alms 2008 6. ayda perti var 2011 1. ayda 11binlik hasarı var :D ve satış kağıdı dün tarihliydi bir bayandan alınmıs :)))) dedim bu nasıl iş abisini aaradı sonra telefon çaldı arabadan indim benim araba için arıyorlardı :D o arada adamla selamlasamadn gitti :D
tanıdıkdan bildikden araba almak lazım artık... böyle adamlar çoğalmıs
Tofaş Şahin S 1990 Model 9.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
yok böyle bişey ya... vallahi abartmışlar
vay arkadaş e21 satılmış :( yarın çıkıyoduk yola
birisi 3.000 tl vermiş elemanda bize verdiği sözü unutmuş..
700 hp,ah gözünü seveyim supra...
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bütün bakımları pejo servisinde baştan aşagı yapılmıştır sadece sol ön çamurluga davar motorcu carptı:D mercekli zenon far angelli /ledli arka stoplar/206 cc jantlı/ süper çipli/ abart egsozlu/ full kaskolu/ sony xplod sistemli/ canavar gibi arac.....2001 7. ayında trafige cıkısı var ayrıca full deri döşeme...
şayin iyiydi :D
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
96 HB Vti... 12.750
niye bu fiyat aceba
Mercedes - Benz AMG E 55 AMG 1994 Model 40.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
Keşke orjinal kalsaymış...
hiçbişey için geç değil , far stop panjura bakar herşey:D
GTI alacak olsam bir an düşünmem..
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.248 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
german style araba yapsam bunu kaçırmazdım :)
VW ORJİNAL 16 JANT TAKIMI SIFIR AYARINDA 5X112 - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.