Peugeot / 206 / 2.0 GT / SpooN ... Farkk Ortada.. Açıklmayı kesinlikle okuyun... sahibinden.com'da - 97042706
konu açmak istemedim bu araç hakkında bilgisi olan varmı nedir ne durumdadır bi arkadaşa takas teklif etmiş...
Printable View
Peugeot / 206 / 2.0 GT / SpooN ... Farkk Ortada.. Açıklmayı kesinlikle okuyun... sahibinden.com'da - 97042706
konu açmak istemedim bu araç hakkında bilgisi olan varmı nedir ne durumdadır bi arkadaşa takas teklif etmiş...
millet ruf'a biniyo. bizimkiler de sanroof'u sanruf yazıyo vay arkadaş.
Ruf modeli zaten carrera s uzerinde yapilan iyilestirmelerle ortaya cikan arkadan itisli bir model dunya uzerinde heryerde boyledir yani ben boyle biliyorum yanlisim varsa duzeltiniz
:cool::cool::cool:
:redspotda:surucu:
http://i1255.photobucket.com/albums/...5/IMG_0363.jpg
Beyler bu nedir ? Benim gözlerimden bozukluk yok değil mi araç 3 renk falan ?
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline 2010 Model 61.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 97490169
yarın bavyeradan 2 mühendis ve 1 psikolog seninle görüşmek için geliyormuş ne bu anti-mtechnic diye anlam verememişler
yok kanka doğru görüyon.. ben bu arabayı milyonlarca kez canlı gördüm görmez olaydım ilk gördüğümde 3 gün ikincide 1 gün geçici kör oldum, şimdi sadece gözümde karıncalanma oluyor