deville,sec,double six,sovereign,sts geriside güzel ama benim beğendiklerim bunlar.. :)
Printable View
deville,sec,double six,sovereign,sts geriside güzel ama benim beğendiklerim bunlar.. :)
En çok siyah XJR ye içim gidiyor abi benim de :)
bendede stype hastalığı var elli defa almanın eşiğinden döndüm sonatayı almadan önce stype 3.0 executive alıcakdım gittim geldim sonata stype arasında :) şimdi bu benzin fiyatlarından sonra iyiki almamışım diyorum:) .. birgün alıcam gözü karartıp kafayı cozurtup bakalım :)
bazen delleniyorum diyorum 3.20d yi satıyım sonatayıda satıyım birtane clio dizel alıyım bir tanede stype alıyım denge yapmış olurum :)
dünya da olupta istanbulda olmayan araba yok heralde degişik tip araba hep istanbul dan
istanbulda değilde türkiyede var.. amerika ladayı bilmez renualtu pegeoutyu bilmez cheryy gelly bilmez türkiyede olur avrupa mahandra samand bilmez türkyiede olur.. türkiyede olmayan bir marka yok gibi :)
xtype 2.5 dörçekerlerde güzel zaten mondeo platformunda üretildi onlar bana göre makbülleride 4 den çeker olanları ama işde bu yakıt fiyatlarında yürütmesi çok zor o araçları yoksa fiyatları pahalı değil hatta gayet ucuz aldığın aracın jaguar olduğunu düşünürsen..
Haklısın abi 47 bin liraydı fiyatı şimdi baktım link koyuyum diye gitmiş :D Neyse alana hayırlı olsun diyeyim.
47 bin tl çok istemişler satmışlarsa maşallah :)
30-35 den fazla şahsen vermem xtype 2.5 4wd olanına çünkü aldıkdan sonra noterden çıkıp nüfus dairesine evlat diye nüfusa kayıt etmekde gerekir :)
Jaguar X Type 2.5 Executive 2005 Model 34.850 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 99725696
Jaguar X Type 2.5 Executive 2004 Model 32.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100291305
çok güzel maşallah
Sahibinden Satılık 1975 Model 0 Km Mercedes - Benz 115 29.000 TL - 99394211
normalde 2013 aurisi beklıyordum ama şu aralar yeni yaris ilgimi çekiyor bide dizeli olsa :(
Toyota Yaris 1.33 Style 2012 Model 35.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 95422811
x type cidden guzel bir araç. metalik beyaz 2.0D olanından olsa sıkılmadan binerim uzun yıllar. coil olcak ama :D
dizelleri zaten tamamen ticari kaygıyla 2006 sonrası ithale başladılar. 4x4 lerinde özel sipariş dışında ithalini kesdiler. ancak özel siparişle gelmiş tek tük 4x4 var 2006 ve sonrası..
bana görede 2.0d tamamen ticari kaygılarla xtype ruhunu törpileyerek getirilmiş bir araç gerçek xtype havasını ruhunu yansıtmıyor :) .. bu 1.6dizel önden çeker impereza sürmek gibi bir şey :) ..
Sahibinden Satılık 1984 Model 35000 Km Alfa Romeo Alfetta GTV 20.000 USD - 98714682
brreh breeehh brehhh....
Sanki tavanına birşey düşmüş :)
Mini / Cooper / Cooper S / mını cooper 2012 model 11000 km borusan cıkışlı cok temiz sahibinden.com'da - 76188009
bu yastan sonra benım ıcın amerıkan kalan omrumu onu cılalıyarak parlatarak gecırmek pazar gunlerı keyıfle gezmek oyuzden camaro dıyorum baskada bısey demıyorum