istanbulda yaşadığım surece sanırım duz vites araba almam çok kelepir olması gerek o eziyete katlanabilmem için
ama 5 kasayada duz vites hiç olmamış ya :D mercedes bmw gibi araçlara duz vitesi hiç yakıştıramıyorum :)
Printable View
istanbulda yaşadığım surece sanırım duz vites araba almam çok kelepir olması gerek o eziyete katlanabilmem için
ama 5 kasayada duz vites hiç olmamış ya :D mercedes bmw gibi araçlara duz vitesi hiç yakıştıramıyorum :)
BMW 3 Serisi 3.16i 2000 Model 33.850 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 101624602
canlı olarakta hergün gördüğüm bir araç sıfır gibi gerçekten :)
Sahibinden Linki yoktu ama cok iyimiş Maşallah :)
Otomobiller - TechTurkey Forum
Fiyatı gayet makul değil mi?
Aston Martin Vantage Vantage 2007 Model 112.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 100736719
Elbette manuel viteside zevk için alanlar var...Sonuçta zevk , kullanım amacı ve tercih meselesi ona birşey diyemem...O kesimi kastetmedim...Hani bir kesim varya otomatik vites kız işi , otomatik vites problemli , otomatik vites çok yakıyor deyip hayatında bir kere bile otomatik vites keyfini yaşamamış insanları kastettim...Yoksa benim kullandığım araçta şu an düz vites , otomatik vitese ihtiyaç olmadığı için manuel aldık...İlk mesajda bunları belirtseydim keşke :) O zaman yanlış anlaşılma olmazdı...
kafaya taktım alıcam..
Vespa / PX 200 / fabrika çıkışı VESPA... sahibinden.com'da - 101846454
yazılanlara bakılırsa yaşanılan hayattan kurtulmak için plakaya bel bağlanmış gibi:
Tofaş Doğan L 1990 Model 6.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 101585320
Gt bedava resmen, bi derdi mi var ?