Tutarı yanlış görmüyorum dimi?
Connecting site...
Printable View
Tutarı yanlış görmüyorum dimi?
Connecting site...
aslan fiyat çok normal resimde değilde yakından gormen lazım yatçılık fuarı moral bozuyor :D
ido misali 47mt :D
Bu seneki fuara gitmiştim fakat bu şekilde yatlara bizleri yanaştırmıyorlardı bile
Bizde kendi çapımızda bütçemiz kadar bir atne aldık tadilatta şuan bayramdan sonra teslim 13 metre
bizde yıllarca 11 mt motoryat sahibi olduk
yılda toplasan 4-5 kere binmeye vakit oluyordu olmuyordu, marinaya verdiğimiz ücret bakımı derken
yılda 10 kere daha buyuk luks kaptanlı bir yat kiralasam bile daha uyguna geldiğini farkettik ve sattık kurtulduk :D
ne tuhaf ilanlar var :)
pazartesi öğleden sonra ankara'dayım inşallah. umarım satıcının methettiği gibi çıkar da sorunsuz bi şekilde bu güçlü quattro'nun tadını çıkarırız:
Connecting site...
aynı galeride şu da varmış, yukarıdaki daha doşuma gitti tabi döşeme rengi sebebiyle:
Connecting site...
bu araçlar kaçırılacak araçlar gibi gelmedi, dur bakalım...
160k daki Audi'nin sürücü koltuğu biraz fazla aşınmış gibi ama hayırlısı tabi. Abi aman diyim, Ankara'nın galerisi sakattır. 1-2 yetmez 4-5 kere baktır almadan önce.
peki ankara'da sağlam bi şekilde kontrol ettireceğim bi yer var mı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz?
iki hafta önce aldığımız bmw'nin ankara'daki boya, değişen ve kaza raporu, gaziantep'tekiyle aynı çıktı. yine de araca 4.000 tl masraf ettik. neyi var, neyi yok yenilendi. (rot millerinden motor kulaklarına, yağından suyundan filtresinden aküsüne, her türlü aşınmış hortumlarından disk ve balataralara, motor kayışından klima kayışına kadar...)
@RIDVAN; eyvallah kardeşim ne zaman istersen. ;)
En temizi Doğuş Oto'dan randevu alıp orada ekspertize bırakman. Ancak hem çok ileri tarihe sıra veriyorlar hem de ücret yüksek.
üye midir kendisi foruma, murat çelik'e nasıl ulaşabilirim?
çok teşekkür ederim kardeşim, sağolasın. ;)
ankaradaki a6 (iç rengi açık olan) benimde favorilerimdeydi :) güzel araç
25.000 Euro'ya indi hayırlısı be gülüm :D
Connecting site...
Avını bekleyen aslan gibi pusuda :D
--
Connecting site...
:cool:
az kaldı az :D
çok yakınsa iki dakika baksan da aracın döşemeleri veya genel durumu hakkında bana bilgi versen kardeşim? :) sonra dile benden künefe mi, ekmek kadayıfı mı? :)
Pardon abi sırayı karıştırmışım etlikde olan bizim mahalle etliğin neresindeymiş bi bakıvereyim iki dakka olmadı
eğer bir gün hondacı olursam diye :))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27546486/detay
61 ve 124
Connecting site...
TÜRKİYE DE TEK 1958 MODEL AUSTIN
Connecting site...
DeSoto Diplomat..
Connecting site...
Connecting site...
modifiyeli taunus :)
Connecting site...
Bu taunus'larda hep mustang ruhu var :D
mustang mi diye idalara girildi :hahaha::D
aslında taunuslar çok güzel araçlar zamanının araçları bilhassa 2.0gts leri zamanının güzel araçları şimdi bile iyi eğlence aracı olur arkadan itişli bmw göğüslü denilen göğüslerden klimalı :) birde o kasaların çok az coupeleri geldi ama çok nadir ve az var bulunsa güzel proje aracı olur tek kapı coupe arkadan itişli falan ..
Ben küçükken babamda bal köpüğü rengi 1.6 o zamanlar LPG yeni yeni çoğalmaya başlamıştı arabada vardı. Akşam geldiğinde iner çalıştırırdım park yerinde çok severdim. Sonra bir gün geldi başka arabayla dedim neden sattın baba, "oğlum yokuş yukarı geçmedik hacı murat kalmadı bende sattım kurtuldum" dedi :D Yine de çok güzel arabaydı.
Bu kasadan;
Connecting site...
küçüktüm çok iyi hatırlıyorum babam sıfır almıştı
gri gts bayılıyordum onla gezmeye :D
Connecting site...
ben yıllar önce düşünmüşdüm kırmızı bir tane vardı coupe 3500 tl ye satıyordu :) ama gözüö korkdu sonra arabada çok iş vardı kaportada falan çürükler almış başını gitmişdi :) güzel olur coupe taunusdan cosworth :)
benimde dayıda vardı iyi giderdi sürmesi keyifli araçdır :)
Connecting site...
Connecting site...
olmadı,
Connecting site...
:D:D
Connecting site...
Adam ununu eleyip eleğini asmış :)
Connecting site...