Evet cc lerde iki motor secenegi var 2.0tfsi ve 3.6 .
Printable View
Evet cc lerde iki motor secenegi var 2.0tfsi ve 3.6 .
Jeep dediğin de böyle olacak.
Connecting site...
Connecting site...
bi gün kafayı kırıcam :D
Pazarlığa girsen 10-11 arası alsan toplasan bir kaporta bir boya birde güzel bir jant yeni nesil kaliteli prins tarzı bir lpg kit on numara araç.. o fiyatlara bedava.. motorsiklet scooter parasına full+full kral araba işde..
Bu aracın çeyreği etmiycek araçlar bu gün sıfır 60-70 bin tl lere satılıyor..
Connecting site...
Connecting site...
station araç sevmem ama bu şahaneymiş
Connecting site...
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39827172/detay
Bazen radikal olmak istersin sürünün içindeki kara koyun olmak dikkat çekmek istersin farklı olmak istersin herkes tek yöne giderken sen tam tesi gitmek istersin...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Eskiler bilir :D
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bu güzellik bu fiyata alınmazmı mubarek :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
çift post olmuş sildim :)
o yıllarda yolda gördüğümüzde bir tuhaf oluyorduk çok radikaldi.. :) o yıllarda her yerde reno9 doğan şahin dışında tek tük mercedes bmw olduğunu düşünürsek baya baya yolda dikkat çekiyordu gerçi hala bu kasayla şimdi bile temizi dikkat çeker :)
birde acayip dolu bir araç bir donanımı vardı unuttum galerici bir arkadaşım demişdi hatırlarsam yazarım şu anki en üst sınıf bmw 7 mercedes s klas araçalrda olan bir şeydi..
Connecting site...
bunu atladınızmı beğenmedinizmi? 2 gün önce eklediklerinizin bir çoğuna baktım da:)
Sizce 4. fotoğraf araca mı ait ?
Connecting site...
konsol değiştirme var sanrım
e46 konsolu monte etmıslerdı. İsmail çam topladı bu aracı
Connecting site...
bu limuzin sevdası ankarada daha fazla.
ben aslında öyle detaylı fazla bakmıyorum sadece bu markanın bu modeli var tarzında ekliyorum zaten ilgi duyanlar yada ufkunu açdıklarımız kendileri direk sahibindene girip o aracın detaylı bütün ilanlarına bakıyor..
yani özel olarak bir ilan eklemiyorum kolay kolay.. Ancak çok kupon olucak öyle :)
benim hoşuma az paraya çok kaliteli araba tarzı iş gidiyor..
paranın hakkının fazlasını vermesi yani 3 lira yatırıp 10 liralık keyif lüks donanım yada performans yada hava imaj prestij v.b almak o hoşuma gidiyor..
Yoksa herkes 100 bin tl 200 bin tl ye araba arıyorsa en iyi kaliteli arabayı rahat alır onu alması çok kolay zekada istemez zevkde istemez yetenekde istemez zaten belli bir mevla sınırını geçdinmi fazla marka seçeneğin yok mercedes,bmw audi çıtasında takılıyorsun. biraz daha çıkınca o markalarda geride kalıyor bu sefer porsche maserati v.b klassmanına giriyorsun.. :) bunları almak sadece para işi o kadar..
Buna bir örnek vermek gerekirse bir adam alır 10-15 bin tl lik bir üstü açık araba misal roadster diyelim mgf yada spider diyelim bir adam alır 200 bin tl lik herhangi bir cabrio şimdi ikiside bir ortama girdimi arabadan az anlayan yada hiç anlamayan insanların gözünde %90 hemen hemen aynı prestiji etkiyi bırakır.. arabadan iyi anlayan insanları bu konunun dışında tutuyorum onlar anlar ama onlarında sayısı normal hayatta çok az..
Ne kadar beğendiğimi anlatacak kelime bulamadım. Mükemmel olmuş.
Connecting site...
W202 kasa en güzel C-Serisi ;)
Connecting site...
Tüm çevreme yalvardım kimse kıçını kaldırmadı bu araba için :) Evde bi 406 olmasa Superb yerine ben bunu alacaktım. Telefonda 19.000 liraya bıraktı 18.000'e kafasına vurulup alınır. Sunroof hariç tam dolu.
Satan ikinci sahibi astsubay ilk sahibi bölük komutanından almış. Km orjinal değişen sadece bagaj kapağı. Koltukların ve konsolun durumundan zaten km ortaya çıkıyor. Isıtma hafıza elektrikli, katlanır ayna, bagajda cd changer, ön arka kol dayama harika bir araba.
2.0 Hdi 110 hp 250 nm
Connecting site...
Hayıflanma güzel araba aldın dicem ama nerden baksan %40-50 fiyat farkı var senin araba ile :o
Daha önce de paylaşmıştım bunu ama senin paylaştığın ile arasında 6 yaş var :)
Connecting site...
Connecting site...
Böyle bir araç yok.
severim 406 yı otomatik olucak sunroof olucak tam dolu olucak.. çok kovalamışdım ama düşük km hiç bulamadım.. hepsi 200 bin üstüydü bir kaç tane bakmaya gitmişdik onlarda km 100 küsur binlerde ama araba 200 plus idi :D arabanın dili olsa "kaç abi kaç" diyicek konumdalardı :D
bir bu 406 yı bir accord 2.2cdti çok çok kovaladım km düşük bulamadım.. super b de kovaladım 2.5 tdi fiyatta anlaşadım km side aşırıd düşük tertemizdi 45 veriyim dedim 48 dedi bir kuruş düşmedi :) Gittim bende satmassanız satmayın dedim küsdüm hepsine sonata aldım :D iyikide almışım :D
O zaman böyle bi karşılık gelsin sana :icon_tup:
Connecting site...
Connecting site...
bunu almam lazım acilen
O zaman böyle bir karşılık da sana gelsin. :)
Connecting site...