Evet o konuda şanslıyım tam kara düzenden teknolojiye geçiş evresi motoru olduğundan ne koysan kabul ediyor :)
Printable View
Connecting site...
Connecting site...
superb hastasıyım, konuya komşuya övüyoruz ama alan yok :)
Maksimum 16 bine kadar araç fovorilerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Yeni kasa Superb'lerin de C sütunu sonrası acayip uzun. En ideali senin araç Koray ;)
Teşekkür ederim :) evet o sütunun olduğu kısmın tasarımı gözü yoruyor.
Benim kasada kapıyı uzun yapmışlar.
http://i1201.photobucket.com/albums/...ps84986b4d.jpg
Xooor bey gerci aldın olan oldu artıkda keske bir 5-10 gün önce olsaymış bu :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...-v6-avant.html
Connecting site...
:D :D :D :D
Onun da çözümü var abiler :D Sedandan çok daha şık bence.
Connecting site...
http://n1311.hizliresim.com/1h/n/uqkt2.jpg
Eski kasa candır.Geçen sene mal gibi Van'a sattık 150.000km'deki arabayı yeni kasa aldık eskiyi mumla arıyoruz :)
Heh bu süper işte :)
Önceki sayfalarda 4x4 versiyonu paylaşılmıştı. Adam arabayı ağzına kadar doldurup cam tavansız almış rezil duruyordu :)
Connecting site...
Valla sizin araba duruyor olsaydı şuanda direkt seninkini alırdım lacivert olduğu için :)
bu sw 1.6 tdi elegance ları var sanırım onların alınabilitesi var :) bunlar biraz bu motorla fantezi olur en azından o vergiyi vericeksen hak edicek arabaya vermek laızm bence :)
Connecting site...
fiyatı uygun mu ? banamı oyle geldı :D
Jantlar !!
Connecting site...
Caddy,
Jantları, araç rengi, basıklığı her şeyiyle mükemmel
caddy 10 numara olmuş abartıya kaçmadan.
babamı bir ikna edebilsem eveki focusu sattırıp bir superb 1.6tdi çok istiyorum. yakıda çok normalmiş aslında o boyuttaki bir araç için.
şu nissan maximalar fiyatına göre acayip güzel bir araç ya yolda gördüğümde hep ilgimi çekiyor. gidip kıçı kırık 1.6 ieslere verilen paralara ne kadar yazık olduğunu gösteriyor resmen.
Connecting site...
Connecting site...
maxima on numara arabadır zaten tutmadığı için bu fiyatlarda bu araç honda gibi tutsaydı şu rakamlarının üstüne 5 bin tl falan eklemeniz gerekirdi. bedavaya gidiyor o kalite ve donanıma o araçlar..
Caddy'lerin tek eskik yanı bi-xenon'u olmamasıdır. O da olsa görsel olarak muazzam olurlar..
TESLA MODEL S gelmis..dusunmuyorumda degil ML i satip almayi ama nisantasindaki park ettigim kapali otoparkta sarj imkani varmi yokmu bilmiyorum.. sorcam ama bilmiyorum servisi vs TR de yok..
Connecting site...
0-100 3.9 yapti motor trend ve it gibi gidiyo...luks vs..
502 km yapiyor bi sarjla sarj 6 saat suruyo, gece birak sabah bin gez
o 502 km için tesla maksimum en iyi şartlarda diyor bazı testlerde arabanın daha az km yapdığı söyleniyordu..
çünkü bu elektirkliler normal benzinli dizel gibi değil basdıkça enerji tüketimi elektrik olarak arttırıyor. bbc deki beşinci vites programında lotus bir araçla daha teslayı kalkışa getirmişlerdi tesla tam şarjlı olmasına rağmen ikinci yada üçüncü kalkışda yarışın yarısında şarjı bitmişdi.. tesla firmasıda 5.vites programını markamızı karalıyorsunuz diye dava etmişdi.. beşinci vitesdekilerde biz bir şey yapmadık araç full şarjlı idi teste sokduğumuzda demişlerdi..
ikinci el faktörüde var bu araçların altı komple lityum pil cep tellerindeki notebook lardaki pillerden cep telefonunun notebookların bile pili bir zaman sonra bitiyor ilk performansdan sonra düşüyor zamanla.. bu ikinci eline etki edebilir..
Connecting site...
iyi saklanmış
Connecting site... polo GTI
Connecting site... Megane 3 1.6 130 hp dıesel
Volvo - 850 - 2.0 T5
Connecting site...
Volvo - 850 - 2.3 T5
Connecting site...
BMW E30 M3 REPLİKA BODY KİT
Connecting site...
İlanı görüp,beğenip bir ihtimal ben alırım diye kendime sakladığım ilanlar neden 24 saatten fazla durmaz ? Evrenin mesajı ''sen araba alma lan'' sanki.
Connecting site...
bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?yedek parça vs. extra konu açmak istemedim.
9000 civarı favorilerinizde olan araç var mı ? :D 1-2 araba buldum ama sizlerden farklı modeller çıkabilir. Hidrolik direksiyon hariç hiç bir kıstasım yok.