Buda para=huzur ilişkisinin örneği olmuş , ne diyelim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun :D
Printable View
bu şanslı dana kim ya? :D
Çok üzüldüm 1m ' e. Geçmiş olsun.
KARSAN diye nakliye şirketleri var. Bir de Bentley'i falan var zaten. Airbagler açık değil araçta.
Hatta ve hatta şöyle ki :D
http://i267.photobucket.com/albums/i...g?t=1287465953
http://i267.photobucket.com/albums/i...g?t=1301170971
7 serisinin yerine Infiniti Fx37s geldi.
eğer pert olmuşsa motor boşa çıktı biri alıp swap yapar blok sağlam gibi görünüyor kuledede öle aman aman bir hasar yok gibi
en kötü ihtimal biri alıp toplayıp satar
bu beyaz mersoda mte plaka olanmıdır? net göremiyorm
eğer o ise
bakırköy kızılay'ın ordaki olması gerek ciddi güzel bi merso :)
Tamamı MTE plaka.
Şimdi tekrar konuştuk kendisiyle, evrak dolduruyorlarmış. Araçta iki kişiydik, kemer takılı olduğundan sıyrık bile olmadı dedi.
Ula dün akşam Etiler'de Nusr'et in önünde gördüm 1M'i. Kız arkadaşımla kavga ediyorduk hatta. Tam kavganın ortasında gördüm yüzümde hafif bi tebessüm... :)
Nazarımız değmiş agalar :(
Beyaz S63'müydü 65'miydi neydi , babamların şirkete gidince otoparkta görüyordum..
Çok çok iyi duruyor..MTE53'tü sanırım plakasıda :)
Öncelikle kaza yapan arakdaşa geçmiş olsun.
Şu görüntü itibariyle perte ayrılacak gibi durmuyor.
Kabaca bir hesapla duruma bakarsak ;
Diyelim ki 200k TL araç bedeli var. 90k - 100k gibi bir hasar olması lazım araçtaki perte ayrılabilsin.
Şu görüntüye göre 100 binlik bir hasar zannetmiyorumki olsun.
Kaldı ki aracın bedeli sanıyorum 200 binden fazladır.
Pek perte ayrılacak gibi durmuyor açıkcası..
yazık...
satılıktaydı bayada ekstrası vardı aracın ustunde. uzun sure satamadıktan sonra boyle bı kaza hayret bayaa bi şaşırttı.
Gecmis olsun arkadsiniz icin hayirlisi olmus :D cok guzeldi 1M :).
Abi satamayıp perte çıkaracak adam gider duvara gömer bişi yapar, 120'yle kamyonun altına sürmez. Kaza olmuş, geçmiş olsun dersin tamam da öküzün altında buzağı aramanın bir anlamı yok.
Hepsini geçtim, paraya ihtiyacı olan bi adam değil. 20 yaşında birisi sahibi, öyle pek kararlı bi arkadaş değil. Canı sıkılıyor satayım diyor sonra kalsın koleksiyon arabası olsun zaten nadir bi araç diyor. Ciddi satmak istese mutlaka satardı zaten.
pert hali ile bana bağışlasınlar. :)