İlginçtir bu paralara aynı model e30 zor bulunur heleki 320 veya 25 bakarsan ... Ama porsche alabiliyorsun.
Printable View
Fakat bu tip araçlar alırken sadece "satın alma" kısmını düşünmemek lazım. En basitinden verdiğiniz örneği düşünelim. İki aracın olası bir arıza çıkarma ihtimalini ve bu arızada hangisinin parçalarının daha kolay bulunabileceğini düşündüğümüzde mantıklı cevap ortaya çıkıyor.
sadece arıza değil en ufak kazada bmw nin dolu parçasını bulursun bu aracın parçasını bulmayı bırak yurtdışından getirtiyim desen o bile zor olur..bende seviyorum bu kasa porscheleri eğlenmek için ucuza porsche tadına varmak için alınır o ayrı ama bu fiyatlara değil.. yıl içi kovalanırsa 6-7 bin tl lere satanlar oluyor bu kasalar o zaman alınır işde 6-7 bin tl yi tamamen kaybettiğini çaldırdığını düşünerek al o aracı mutlu mutlu sürersin.bir yandanda düşünürsen motorsiklet parası..
favorim bu :) euro civici ek kasaya çevirmişler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11864756/detay
6-7 bin hadi temizi 8 bin tl olsa porsche gözü kapalı alınır en kötüsü kaza yapsan hurdaya versen yada parça niyetine satsan gene eline 2-3 bin tl geçer geri kalan zararıda sürdüğün keyfe sayarsın :) .. neticede porsche armalı o koltuğa oturmak o direksiyonu tutmak porsche kokpitinin içinde araba sürmek ap ayrı bir keyif ve ayrıcalık.. ne kadar porsche içinde tutmasada porsche mühendislerinin elinin değdiği araçlar bunlar halis mulis porscheye biniyorsun hemde bu fiyatlara.. :) tabi dediğim fiyatlar 6-8 bin arası.
bi aracın yaşından ötürü kaynaklanan ufağı tefeği anlamayacak değilim. adamlar "çok temiz, masrafsız" dediler diyorum; siz bana yaşından kaynaklanan vs...
temizse o saydıklarım ne, masrafsızsa o saydıklarımın bakım ve tamir tutarı ne? onu düşünelim diyorum. ha siz yaşından kaynaklı diye kapısında ezik, konsoldaki ahşab elinize gelen, yenilenmesi gereken deriye ve su toplamış stoplara sahip bi aracı gönül rahatlığıyla kullanıyosanız sorun yok.
vay arkadaş ne iğrenç anlatımım varmış, her konuda birşeyleri izah etmeye çalışıyorum.
kapıdaki göçük lokal boyayla hallolur ben şuan 4 parça boyatıyorum
stopun tanesi orjinal hella ve çıkma olarak makyajlı ledliyse 75-100 makyajsızsa max 50 lira
fiskiyedir logodur bunlar dert olucak şeyler değil logo 25 lira
bagaj halısı 100 lira en temizi
komple ahşap trim seti 150 liraya satılıyor çıkma olarak
bardak tutacakları e39 un en narin yeri 75 lira civarında çıkma temiz fiyatı var
sürücü koltuğunun yan bakaliti 50 lira her renk var siyah bej gri
saydıklarınız arasında bitek deri döşeme çok yıpranmışsa masraftan sayılabilir ama fotolardan ve önceki saydıklarınıza bakılırsa çok dert edilicek durumda değiller temizlenir kremlenirler
yanlış anlamayın ama 16 yaşında arabanın ön logosu soluk diye masraf listesine yazıp arabadan soğumuşsanız bence maksimum 1-2 yaşında araçlara bakın polemik için söylemiyorum kesinlikle ama ben 2 adet e39 aldım bitanesine kozmetik anlamda ciddi masraf yapıyorum ona görede pazarlık yaptım ama biri benle bu saydıklarınız için pazarlık yapsa fiyatı yükseltirim :)
kardeş neden yanlış anlayım, ayıp ettiniz şimdi. :)
araca tertemiz, masrafsız dediler. tamam abi bakalım dedim. yahu önden arkaya, içine oturduk falan derken arkadaş nereye baksam faul. yani tamam tek tek düşünürsen parça ucuzdur yada tamiratının işlem süresi kısadır. gel gör ki bunların hepsini bi anda araçta oraya buraya bakıp gördükçe insan soğuyor. biraz da (şahsen) satışı alırım, kontağı çevirip keyfime bakarım kafasındayım. şimdi o saydıklarımı tek tek sanayide gezip uğraşıp (hele hele antep gibi bi yerde) vakti harcayıp yaptırması bana ölüm! :)
diyeceğim o ki (bu kısma dikkat edin) satıcı araca "çok temiz, masrafsız" diyorsa, aynen yukarıda bahsettiğim gibi o araçta kontağı çevirip keyfine bakarsın demektir.
bir de bilen varsa, antep'te bmw üzerinde aracın sıkıntılarını giderebilecek bi yer var mı bildiğiniz? hani mesela şu yukarıda saydığım şeyleri yapabilecek? ne biliyim parçalarının temini, kokpitteki ahşabın ya da fiskiyesinin tamiri gibi şeyleri halledebilecek bi yer.
13 liraya porşş binmek güzelmiş:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01851559/detay iyimi kötümü karar veremedim birde vites kolu magırustan emanet alınmış büyük ihtimal
şu arabalara neden makyaj yaparlar yazık günah ya
dediğiniz gibi antepte tabiki zor saydıklarınızı aslında koz olarak pazarlıkta kullanabilirsiniz sıfır masraf olsa pazarlık yapmak zor olur :) ben parça konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum istanbuldan ebayde ve sahibinden.com da da bu parçaların hepsi mevcut ayrıca get sistemiyle alınabilir