sorunları ayrı bir dert yaktığı yakıt ayrı bir dert. şehir içi usandırır yakıtı dizel falan sanıpda az yakıyor sanmayın.. şehir içi istanbulda rahat 15 litre yakıyor..
Printable View
sorunları ayrı bir dert yaktığı yakıt ayrı bir dert. şehir içi usandırır yakıtı dizel falan sanıpda az yakıyor sanmayın.. şehir içi istanbulda rahat 15 litre yakıyor..
araba distinsiv mi , distinsiv plus mı ?
Connecting site...
yaz gelirken ucuz cabrio
Connecting site...
v6 vagon hızlı babalara
Connecting site...
O mgf neden orada foto çektirmiş ? gömmeden son bir şansımızı deneyelim çakarız inşallah birine mi demek istemiş ?
Connecting site...
büyük ihtimal 300c temelini kullanarak üretmişler, çok benzettim yapısını. hiç hoşuma gitmedi, bildiğin çinlilerin yaptığı çakmalar gibi geliyor gözüme, 300c'den sonra.
böyle bişeye rastladım :)
Connecting site...
Çok çılgın güçler çıkabilir bu auristen :)
takibimde şu aralar :)
Connecting site...
ho ho ho
büyük ve hızlı patron :)
Connecting site...
arkadaşımın kardeşi aldı ne yalan söyliyim beğendim müzik sistemi yakışı on numara gidişi edc şanzımanla baya bir iyi.. koltuklar konforlu uzun yolda bile yormaz arka mesafe biraz dar ama klasik cabrio tek çük gibi çıkan o vitez topuzu ile iç kokpitteki ekran olmayışı sıkıntı..
gerçi yeni araç bir 4-5 yaşına düşsün gayet mantıklı hakkettiği rakamlara iner şu rakamlar renaultya bence biraz fazla..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
güldürdü :D
Connecting site...
jantlar ....
++++
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60874153/detay
15.000 e kadar favorilerinizdeki arabalara bakabilirim :)
Connecting site...
Bu nedir ya mikail sana gelsin
Yahu ben station sevmiiiiiym hemde 250 gitmez bu :D
Connecting site...
Connecting site...
sahibini tanımam ama favorilerimde olan bir araba
Durusu cok iyi ya.
Connecting site...
Ithal ? :)
araç alım seviyesi 300.000-500.000 lira kadar olanlar için bordo cls sb kaçmaz o fiyata. araç türkiye'de değil, avrupa'da tek. yok yok... çok ama çok özel bi makine.