Connecting site...
fiyatı uygun olsa düşünebilirim :rolleyes:
Printable View
Connecting site...
fiyatı uygun olsa düşünebilirim :rolleyes:
Cabrio'yu geçtim, sedan bile düzgünü kalmamış ve bence değeri şimdiye kadar bilinmemiş, çilekeş r19 için ayrıca cabrio olması sevilesiyle kafadan bir 16 ederi var.
Komşumuzun var ilk sahibi henüz 60bin km de, 2001 model. Daha satmayı düşünmeden opsiyonladım. :)
r19lar 10-12bin sınıfında en mantıklı araçlardan. Piyasa çıldırmış durumda.
Piyasanin cildirmis olmasi tamamen arz talep olayi. Mesela kibrista da kimse r19larin yuzune bakmaz; ama yumurta kasa accentin cilgin bir piyasasi vardir. Ben 95 model klimali 1.6 RT yi 5000 e aldim, ki ben pahaliya aldim. Cunku o ara araba yoktu piyasada. :)
Ilandaki cabrionun motorunu cikaracan 172lik rs motoru koyacan. 19'a tek hayalim o :D
kilometresi orjianl gibi duruyor, 13.750 liradan düştü fiyatı
Connecting site...
Valla ilandaki arabayi bilmem de, antep, hatay ve mersinden araba alacaksam 1 degil 2 degil 3 degil 4 kere baktiririm. :) forumdakiler alinmasin ama genelde sikintili arabalar o taraflardan cikiyor.
Tokat, aydin ve canakkale gibi cesitli sebeplerden dolayi cok gelismemis sehirlerde cok boncuk arac cikiyor, gerci bu tur sehirlerde hizli araba olmuyor genelde ogretim gorevlisi spec :)
fransızda performansı bilmemde ucuza cabrio ve keiyf olayına girilicekse o işin araçları.. hem dolu hem donanmlı hemde ucuz 2001 son megan 1 makyajlı cabriolardan alınsa 15-16 ya kupası içi temiz motoru bitikde olabilir clio,megane,fluence falan çıkma 1.5 dci ve edc şanzıman bulsan 4-5 bin tl ye ..
motorla şanzımanı çaksan cabrio ya bir chip yap tamamdır.. araç gelsin en fazla 21-22 ye..
21-22 ye öyle hangi araca bine bilirsinki..
hem ekonomi hem performans hem cabrio hem çıtırdan donanım aribagler klima abs v.b ...
306 cabriolarıda beğeniyorum hem dolu hem ucuz hemde cabrio olduğunda bence çok güzel al benisi olan araçlar tabi orjinali oynanmamışı
araç çok da dolu değil zaten. bu kasada tr'deki en full a3'ü ben kullanmıştım sanırım.
bu araçta bulunan, bende bulunmayanlar:
-f1 vites
-s line paket
-alcantara koltuklar
bende bulunan, bu araçta bulunmayanlar:
-alarm
-şerit değiştirme asistanı
-anahtarsız giriş
-geri görüş kamerası
-parlak tavan rayları
-lastik basınç kontrol sistemi
-arka yükleme paketi
-seçici göstergeli park sensörü plus
a3'te alınabilecekler içerisinde deri koltuklar (ısıtma), şerit takip asistanı ve f1 vites hariç ne varsa doldurmuştuk biz. bu araç belki special edition olduğu için fiyatı yüksektir ama bu özel serinin pek bi esprisi yok. o kadar fiyat farkı gerçekten aşırı fazla.
Sahsimca fransiz cabrio ve hb lerin genel sorunu, ayni kasanin sadece ustu kesilmisi oluyor. Bi sportiflik, bi albeni yok. Konsola kadar ayni. Guzel kardesim madem spor araba yapiyosun ufak tefekte olsa sportif detaylar ekle.
Mesela yukaridaki cabrio 19, normalde sadece onden baksan, emekli memur arabasi. Anca yandan bakinca ne oldugunu cikartabiliyorsun :)
bekleme süresi çok uzun olmasaydı sipariş edeceğimiz araç aynen şöyle olacaktı:
http://i.hizliresim.com/8nYj77.png
http://i.hizliresim.com/DX7j0v.png
http://i.hizliresim.com/ElPj4Z.png
http://i.hizliresim.com/ml20W0.png
Renk beklemeye değermiş.
ben megan 1 cabrioları beğeniyorum şahsen.. 4 kapısınada pek benzemiyor bence coupe araç neticede..
içine gelince almanlardada iç kokpit aynıdır almanlardada 4 kapı 3 kasa bmw ile tek kapı cabrio aynı kasadır farklı bir kasa değildir.. senin değiminle üstü kesilmişidir. :)
audi a4 de öyle..
C segmenti aracın bırak türkiyeyi dünyada alınış ve sürülüş amacı belli ya şirket aracıdır ya kamuya halka hizmet eden polis,taksi v.b gibi araçlardır yada iş görmelik ayağımızı yerden kessin yeterli deyip arabadan zerre hevesi olmayan ve arabayı para yatırmayı bile israf olarak gören insanların seçtiği vur kır parçala parçası servisi ucuz olsun ikinci elide saatinde elden çıksın az zarar ediyim tarzı araçlar bence..
bu sınıfta bir seçicilik premium bana garip anlamsız geliyor.. benim fikrim tabi..
a3 sedan alıcağına linea nın dolusunu al benim için aynı izlenim çünkü C segmentinin üretim amacı belli.. tabi bunlar benim fikrim..
Gece gece uykunuz kaçsın :D
Connecting site...
Fiyatı uygun gibi.
Connecting site...
En dolu demiş ya abi ben hala oraya takıldım dediklerinden de sonra,
Bang & Olufsen bile yok nasıl en dolu :)
edit.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64380941/detay
Temiz görünüyor, orj fransız r19 jantları da ayrı güzel duruyor :)
f4r koy yürü :)
NEON.
Connecting site...
Connecting site...
Avenger
Connecting site...
ben alamadım siz alın bari bidaha bulunmaz:DConnecting site...
10.000tl altı favori araç var mı ?
sebring de bu kasaya aşığım hastayım hatları tasarımı çok güzel.. heleki nadir bir aracın tek kapısına yakışan cabriolardan.. araç çok güzel geçenlerde çok iyi fiyata 2006 sını getirdiler galerici bir arkadaşım ben bile almam senden satmaya kalkarsan dedi epey bir soğuttu ikinci eli yüzünden.. yoksa niyetlenmiştim ciddi ciddi ..
Connecting site...
Connecting site...
Aklımı aldın aklımı :D
Connecting site...
Aracın sahibi sitedendi yanılmıyorsam :)
İnsana zorla Alfa aldıracaklar
Connecting site...
Fotoğrafları Mersin'de çekilmiş , araç çok güzel ama , 1.6 :(
Connecting site...
Tek geçerim
Lancia Ypsilon MomoDesign, çok eski bir arkadaşımın arabası düşünen olursa konuşurum kendisi ile.
Connecting site...
3-4 yaşında olupda şu araçdan kat ve kat boyası daha kötü durumda olan araçlar biliyorum nasıl bakmışsa sanki fabrikadan dün çıkmış gibi boası canlı tabi araç boyanmamışsa.. orjinal boyası ise..
sahibindende eskiden del sol kategorisi vardı kaldırmışlar sanırım..
ilan çok uzundu okumaya erindim ama genede güzel araba alfa :)
bmw e39 5.30d lerinde piyasası bir garip 2002-2003 40-45 istiyorlar 2004 yeni kasa e60 5.30d zaten 50-55 adam birazcık kassa 5-10 fazşa verse yeni kasasını alır..