Piyasada halk ekmekten dağıtılmışcasına dolaşan 100-150bin TL civarındaki çoğu araçtan kaliteli, yakışıklı ve dolu bence :) Ama durmak yok 60 bine boşline araba almaya devam :D
Printable View
Valla Saab'ın battığı belirli motorlar hariç ustasının ve parçasının kolay bulunmadığı da bir gerçek.
2.araba olarak alırım çokta keyifli olur Aero serisi.
Belirli motorlar hariç diye belirttim zaten. Aero serilerinin parçaları farklı özellikle.
yazık günah aserisine 150bin :eek: illa 0 takıntısı yoksa
Connecting site...
Connecting site...
aradaki 16 17 bini amorti edene kadar zaten baya sürer + üst sınıf
Connecting site...
Connecting site...
aynen öyle. biri oldukça ufak ekran diğeri ise daha uzun dikdörtgen bir ekran..
http://www.2dayblog.com/images/2011/...ies-2012-7.jpg
http://data.motor-talk.de/data/galle...4786261350.JPG
evet cabrioleterda yazmış büyük olanda navi bmwapps denen zımbırtı hp tork gostergeleri falan fisman oluyo ilanda koyduklarımın hepsi kücük ekranlılardan
buda büyüğe canlı ornek olsun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66992262/detay
Berkan ve Ceyhun'a gelsin :D
Sporty hatch comparison: Kia Procee`d GT v Hyundai Veloster SR Turbo v Renault Megane RS265 Sport | CarAdvice
Hayalim
Connecting site...
Baya güzel yorumlar almış gt , türkiyede değerini henüz bilmiyorlar araç cidden çok başarılı. Bu da başka bir video yine megane ile kıyaslanıyor :DTURBOLAG: Kia Pro Cee'd and the Renault Megane RS - YouTube
Veloster için after market ürün de çok gelse cidden farklı bir tarz olur sana da veloster alırız:D
Rüyamız hayrolsun :)
Connecting site...
Yaklaşık 2 senedir Tech'e üyeyim. Şu hatalı linkleri alakasız kişiler nasıl oluyor da post sahibinden habersiz cuk diye bulup ortaya çıkarıyorlar çözemiyorum :D
Sözüm sana değil 63owen63. Denk geldi o yüzden söyledim. :D
@ceyhun737 KIA KIA KIA. Ağzıyla kuş tutsa Türk milletine yaranamaz.
Mis gibi 200hp benzinli araç. :D
Sürmek ya da binmek isterdim. Normali de GT'si harbiden 10 numara..
Sorun yok yahu :) ben telefondan kopyalayamamisim
Top Gear in Saab için bi böülümü vardı , saab ın neden battığını anlatıyor :)
A tribute to Saab, part 1 (series 18, episode 5) - BBC Top Gear
kısaca , Saab gm den aldığı her alt yapıyı , motoru , şaseyi güçlendirip düzeltmeden piyasaya sunmamış , ve hepsine ayrı ayrı ar-ge yapmış. E sonuçta satışlar az olunca , zarar :)
Connecting site...
Jerez Black..
onu bende izledim cnn turk'de. Gidipte motora blok içinden güçlendirmeye başlamamışardır heralde. ? :) GM'den blok alayım ben doldurayım üst kapağı yeniden dizayn edeyim filan yapmış halleri yoktur diye düşünüyorum. Türkiye'de parça bulunamayacağı ya da rahatca bakımı yapılamıyacağı anlamına gelmiyor. Sonuçta k9k lı latitüte için 1-2 hafta parça bekleyen arkadaşım olmuş yurt dışından servis yolu ile. Saab'ında biraz daha fazla olur anca ya da kanalın iyise aynı zamanda gelir.
Connecting site...
SUP plaka olan.
Connecting site...
Fiyata bak daha 9-10 ay önce 3-5 bin kmlerdeki araçalar bu fiyattı , yarısı boyalı değişenli 50 bindeki aracı aynı fiyata satmaya çalışıyolar helal olsun