Alınıyor diye biliyorum...
Printable View
ta nisanda koyulmuş ilan?
motor rektefiye görmüş? kim yapmış, hangi parçalar kullanılmış belli değil?
o vites kolunu EP3 ten mi almışlar? :D
yinede yarın arayıp sorayım bi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15682649/detay
20 yıl binerim buna :)
plakası ile favorim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03395809/detay
çok yakın arçelik bayisi bi abimde sıfır gibi var bu triportorden arada sırada otoparkta çalıştırıp turluyoruz çok değişik bir alet :D
bir daha böyle tr'de azmış, tekmiş, bilmem neymiş alırsam iki olsun... parça sıkıntısı kadar insanı yıldıran bişey yok vallahi :D
yahu benim arabanın bile parçası yok ki %50si yerli 11'ler ile aynı bu arabayı düşenemiyorum :D kaskosuz mümkün değil binilmez bu tarz az bulunan araçlara...
Linkini verdiğiniz mercedesi inceledim.
İlk gözüme çarpan koltukların durumu oldu :) ben alacak olsam kesinlikle bi deri koltuk yaptırırdım.
Performansı çok iyiydi :) ortalama tüketimine baktım 10,8 gösteriyordu.
Motor soğukken epey gürültülü çalışıyor yalnız. Benim 3 silindire rakip budur :D
Motorun durumunu sordum, araç aşırı duman atıyormuş eski sahibinde kötü yakıttan kaynaklıymış motor araçtan inmiş sonra tekrardan konulmuş falan.
Turbodan baya sorun yaşamış eski sahibi.
Ben kullandığımdada dip gaz yaptığımda normalden fazla bi duman atma söz konusuydu.
Birde o bahsettiğim abiye sordum 270 cdi nasıl bi motordur diye. Yüksek km'de yatak sarma muhabbetini yaptı bu işin şans olduğunu söyledi her motorda denk gelmesede.
Mümkünse başka motor seçeneğine yönelin dedi.
Aracı satan arkadaşımda fiyatı uygun tutmamızın sebebi aracın geçmişinde yaşananlar dedi. Tüm bakımlarını eksiksiz yaptırmışlar ama önceden yaşanan sorunların yaşanmayacağına garanti veremeyiz diyor.
Uzun lafın kısası arkadaşına falan bakıyorsan bu araç size gelmez dedi :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir, saygılar
çok sağol bilgiler için kaporta güzel ama zaten motor şuphelendiriyordur beni
çok kelepir duşmediği surece 270 alınmaz demekki alıp sıfır kendim motor yapıcamki kafam rahat olucak :D