http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82556014/detay
Printable View
sakın öyle bir düşünceyle bir hataya kapılma benden sana tavsiye düzgün olmıyan bir bmw adamn ocağına incir tarlası diker
bir arkadaşım tüm uyarılarıma rağmen az masraflı (onun tabiri ile :D ) bir e36 aldı aldığı rakkama yakın masraf yaptı gene dikiş tutruramadı üstüne üstük aldığı paranın daha azına sattı
bilmem anlatabildimmi :D:D
istanbuldaki yüksek ihtimal business ancak koltuklar fln sökmüşlerdir yada garip bir unvidual le karşı karşıyayız :D ama genel olarak fiyatına göre düzgün duruyor
denizlideki araç yorgun duruyor koltuklar deforme olmuş yakın zamanda döşeme isticektir kasa bir garip geldi gözüme
bu arada koyduğun araçlar hep otomatik 520 de otomatik iyi konforludur ama performans bekleme
Peki bu induvidual ne oluyor seçimleri tamamen kendin mi yapıyorsun?
Ben daha özel daha dolu olarak biliyordum induvidual deyince.
Benim arabam suan (bu ara fazla yakiyor) 30kr yakiyor. Denemedim ama 100km de 12lt civarinda gaz yakiyor sanirim. Benim en fazla kaldirabilcegim yakit masrafi 1000km de 400 lira yakan arac ki o da max. Lpg/mazot fark etmez. Onumde bi kac ay daha var yeni araba almak icin, arastirmadayim suan. Renault disinda sadece bmw e34, mercedes w124 dusunuyorum :)
Benim arabam ilk aldigimda yazin 22-28kr yakiyordu suan 30-35kr yakiyor. E60 40kr yakiyorsa ben bosuna gaz yakiyorum demektir :D
Renk(kaporta)
koltuk+renk(deri renk seçenekleri standarttan farklı olarak)
konsol (maun,karbonvs vs neyse artık)
jant seçenekleri(normal katalog harici)
kısacası individual seçeneğini ayrı bir katalog gibi düşün.
Mesela mercedes avantgarde alıyosun ama bazı seçenekler opsiyonda kalır hep,individual'ı onları eklemek gibi düşün(öyle olmuyogerçi) ama sen bi düşün:D:icon_tup::D:D