bu araba kesin türkün ya :D anahtarlık, dikiz de asılı olanlar :)
Printable View
OPS VW'nin park sensörünün ismi. Yuvarlak hatlı heralde ona benzetmiş :D
Connecting site...
challenger
Connecting site...
bunu satan türkçe konuşuyosa biz başka dil konuşuyoruz
Connecting site...
resimler 10 numara ama fiyat o biçim :)
Evo IX
Connecting site...
Impreza Wrx Sti
Connecting site...
Fabia RS
Connecting site...
S2K
Connecting site...
E250 Coupe
Connecting site...
türkiyedeki sıfır araba rakamları bence artık mantık oranlarını aşmış durumda.. akla mantığa sığmayan saçma rakamlarda.. yurtdışına çıkıyoruz avrupalının işsizinin güçsüzünün altında olan araçlar burda 100 bin tl 150 bin tl ve üstü rakamlara satılıyor..
avrupaya çıkan gezen gören bir insan türkiyeye döndümü zaten istediği kadar parası olsun bu fiyatları bu araçlara vericeğini sanmıyorum.. insan kendini bir tuhaf hisseder..
E60'da katliam olmuş bence :)
Connecting site...
E60da katliamlık bişey yok benceee
Connecting site...
Adama sormazlar mı abi 3.35 ile 17*xxx km yi nasıl yaptın aradaban cok benzın parası vermıssın 6 yılda diye :D
Bayılıyorum hummer h3'lere bide takacan lpg bütün gün gezecen
Connecting site...
valla zor turkiyede araba sevdalısı... anlamıyorum abi bu araç 2. el 20.000 km de 110.000 dolar istiyorlar... Amerikada sıfırının fiyatı 26.000 dolar... Yani bu aracı amerikada alsan 20.000 dolara alırsın... hadi 40.000 yap burda... 50.000 yap 60.000 yap ula 110.000 dolar nedir yahu ?
düşünen arkadaşlar varsa amacım reklam yapmak değil burada yardımcı olabileceğim arkadaşlar varsa olmak isterim...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Dızel otomatık rapıd cam tavan
Connecting site...
Bunda istemediğin kadar var kaan :icon_tup:
Şu arabalar motorları yüzünden tutmadı sanırım yoksa yapılınca çok güzel olurlar bence.
Connecting site...
Connecting site...
bu rc ye hayranım ama 34.500 dudak uçuklatıyor
2004 senesinde peugeot mepadan sıfır km aldık 44bin tl ye
2006 da civic alırken honda park a takasa verdim 19.750 saydılar :D yakmayı bile düşünmüştüm o donem :D
en son 20 li rakamlara yanlış hatırlamıyorsam sakaryadan melih diye bir arkadaşa gitmişti çokta iyi bakıyordu sonra kayboldu gitti :D
çok sevidiğim nadir araçlardan :)